Mi tesz egy lányt széppé? Mitől lesz valaki szép?
Figyelt kérdés
Inkább fiúk válaszára lennék kíváncsi, de lányok is írhatnak.
15/L
2012. szept. 7. 17:48
11/18 anonim válasza:
Akkor én kivétel vagyok :) Amúgy meg nálam nem az számít, hogy valaki hogy néz ki (persze ez is egy tényező), hanem inkább az, hogy hogyan viselkedik. Ha normális, el lehet vele beszélgetni különböző dolgokról és kedves, van humora akkor nálam nyert. Jó, nyilván nem fogok leállni bárkivel akire igaz a következő: elhanyagolja magát meg hasonlók vagy vannak valami zűrös ügyei amiről nem teljesen tiszta a kép.
12/18 anonim válasza:
Szerintem a belső tulajdonságok teszik széppé a lányokat.De azért nem árt,ha a külsejükkel foglalkoznak. ;)
13/18 anonim válasza:
Nekem is természetes lányok jönnek be. Ami előny az a vörös haj. :) Na meg azért hiába mondják sokan hogy jaj az nem számít, de mell igenis számít szerintem. Meg persze a jó alkat, a szép arc, meg a selymes bőr. 15/F
14/18 theevilpinkydevil válasza:
Attól függ a szépséged, hogy ki hogy is néz rád, van akinek tetszik a kinézeted, valakinek a természeted, vagy van aki csak meg akar dugni, és nem számít neki, hogy milyen vagy, hát ebből van a legtöbb mostanában, nem olyanból, mint én.
13/F
15/18 anonim válasza:
Egyéni elbírálás kérdése, hogy mi a szép. Maximum nagyobb kategóriákat tudunk itt srácok mondani. Mindenki ránéz a másikra, és kialakul benne egy "érzet". Szép, vagy nem szép. Ennyi szerintem.
16/18 anonim válasza:
a természetessége, kisugárzása
17/18 anonim válasza:
Attól ha önmagát adja!! Nemkell8888888000000000000000tonna smink (mostipp a 8-as vot kozel!!
18/18 anonim válasza:
ezt most így nem lehet elmondani, hogy mikor lesz valaki szép :D , kinek mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!