Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi tesz egy lányt széppé?...

Mi tesz egy lányt széppé? Mitől lesz valaki szép?

Figyelt kérdés

Inkább fiúk válaszára lennék kíváncsi, de lányok is írhatnak.

15/L

2012. szept. 7. 17:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
OFF:ez engem is érdekel.
2012. szept. 7. 17:59
 2/18 anonim válasza:
93%
Figyelj! Szerintem egy lány akkor szép ha természetes. Azaz nincs agyon szolizva,nincs 1kg smink rajta! Valamint nem hord olyan ruhákat amik nem állnak jól rajta.nem sok pasi szereti az ilyen lányokat.
2012. szept. 7. 18:11
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem járok szoliba, egyáltalán nem festem magam. Élőben mégsem mondta még egy srác sem, hogy szép vagyok. Ja és mosom a hajamat is.
2012. szept. 7. 18:19
 4/18 anonim válasza:
73%
Figyelj,én se vagyok szép és nekem sem mondta sokáig 1pasi se hogy szép vagyok. Én is így voltam mint te de 4 éve megtalált a boldogság. Az a baj hogy a mai pasiknak csak arra kellenek a lányok. Tisztelet a kivételnek!
2012. szept. 7. 18:42
 5/18 anonim válasza:
26%
ne most a hajad hátha az lesz a hiba :/
2012. szept. 7. 19:43
 6/18 anonim válasza:
31%

Egyet értek a második válaszolóval..

"Szerintem egy lány akkor szép ha természetes. Azaz nincs agyon szolizva,nincs 1kg smink rajta! "

+ Mindenképp legyen hosszú haja, szép arca.

Nem küldesz képet magadról? :D

15/F

2012. szept. 7. 19:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

a fiúk később érnek. de 15 évesektől eleve nem várható el, hogy éretten gondolkodjanak. a veled egykorú fiúk még könnyen megtéveszthetőek, a divatos ruhát, és a vakolatnyi sminket tartják szépnek, nem azt, aki alatta van.nem csoda, hogy nem bókolnak, ne aggódj, idővel majd fognak.

kivéve, ha kövér vagy.

akkor aztán várhatsz.

20/L

2012. szept. 7. 19:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Erre szerintem nincs jó válasz. Nekem nem annyira a szépség a fontos, hanem hogy fogjon meg a lány. Mert lehet nagyon szép, ha teljesen máshogy gondolkodik, mint én. Ha csak simán szép, és egy hullámhosszon is vagyunk, az sokkal többet ér.
 9/18 anonim válasza:
100%
csak ízlés kérdése, pl nekem is most egy olyan csaj jön be akiről mindenki azt mondja h ronda, csak én látom nagyon szépnek.
 10/18 anonim válasza:
13%
55 kiló alatt van, nincs rajta 10 kiló smink, és természetesen SZÉP, nincsenek ragyái, nincs tele pattanásokkal. szép száj, szép nagy szem, puha arc
2012. szept. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!