Mi tesz egy lányt széppé? Mitől lesz valaki szép?
Figyelt kérdés
Inkább fiúk válaszára lennék kíváncsi, de lányok is írhatnak.
15/L
2012. szept. 7. 17:48
2/18 anonim válasza:
Figyelj! Szerintem egy lány akkor szép ha természetes. Azaz nincs agyon szolizva,nincs 1kg smink rajta! Valamint nem hord olyan ruhákat amik nem állnak jól rajta.nem sok pasi szereti az ilyen lányokat.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem járok szoliba, egyáltalán nem festem magam. Élőben mégsem mondta még egy srác sem, hogy szép vagyok. Ja és mosom a hajamat is.
2012. szept. 7. 18:19
4/18 anonim válasza:
Figyelj,én se vagyok szép és nekem sem mondta sokáig 1pasi se hogy szép vagyok. Én is így voltam mint te de 4 éve megtalált a boldogság. Az a baj hogy a mai pasiknak csak arra kellenek a lányok. Tisztelet a kivételnek!
5/18 anonim válasza:
ne most a hajad hátha az lesz a hiba :/
6/18 anonim válasza:
Egyet értek a második válaszolóval..
"Szerintem egy lány akkor szép ha természetes. Azaz nincs agyon szolizva,nincs 1kg smink rajta! "
+ Mindenképp legyen hosszú haja, szép arca.
Nem küldesz képet magadról? :D
15/F
7/18 anonim válasza:
a fiúk később érnek. de 15 évesektől eleve nem várható el, hogy éretten gondolkodjanak. a veled egykorú fiúk még könnyen megtéveszthetőek, a divatos ruhát, és a vakolatnyi sminket tartják szépnek, nem azt, aki alatta van.nem csoda, hogy nem bókolnak, ne aggódj, idővel majd fognak.
kivéve, ha kövér vagy.
akkor aztán várhatsz.
20/L
8/18 anonim válasza:
Erre szerintem nincs jó válasz. Nekem nem annyira a szépség a fontos, hanem hogy fogjon meg a lány. Mert lehet nagyon szép, ha teljesen máshogy gondolkodik, mint én. Ha csak simán szép, és egy hullámhosszon is vagyunk, az sokkal többet ér.
9/18 anonim válasza:
csak ízlés kérdése, pl nekem is most egy olyan csaj jön be akiről mindenki azt mondja h ronda, csak én látom nagyon szépnek.
10/18 anonim válasza:
55 kiló alatt van, nincs rajta 10 kiló smink, és természetesen SZÉP, nincsenek ragyái, nincs tele pattanásokkal. szép száj, szép nagy szem, puha arc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!