Hogyan lehet kevés pénzből széppé tenni a lakást?
Hát, nem az ikeában meg a többi sztármultiban kell megvennia dolgokat, hanem el kell menni egy kicsit gyüjtögetni, barkácsolgatni stb.
Kidobásra ítélt ingyen növénykéket összeszedegetni.
Szerintem ez elég egyénfüggő, hogy ki mit talál otthonosnak.
Nekem pl. ez a minimalartos izé a halálom, nem is értem,hogy lehet otthonnak nevezni egy így berendezett lakást...
Én az Ecserin válogattam, idősebb rokonok padlásán kutattam, barkácsoltam...
(Az ecserin gyönyörű fabútorokat lehet találni, ha valakinek tetszik ez a stílus... szükség esetén lecsiszolom a felületet és újrafestem, esetleg a biztonság kedvéért beeresztem gombaölővel...)
Képeket Te magad is könnyedén tudsz készíteni...
Sőt, én bútorokat is decoupage technikával tettem szebbé!:)
Olcsó, egyszerű, nagyszerű...
És persze növény dögivel!:)
Esetleg készíthettek egyedi lámpabúrát...
(én csináltam egy hengeres vázat, az alsó és a felső kör közé drótokra fűzött csigákat, kagylókat, színes üvegdarabokat stb feszítettem ki és kész.
ezen az odlaon nagyon sok jó ötlet van ,oldalt vannak a témakörök szerinti csoportosítás ,én sok ötletet loptam innen:)
Ez tök jó lehet én is kipróbálom. mi is most költöztünk és csak a konyhát és az előszobát újítottuk még csak fel.Amíg nincs olyan szép fal meg parketta addig lehet, hogy felrakok egy ilyen lámpát.nem tűnik nagy melónak bár sok tejet kell inni.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
Megfogadom a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!