Milyen díszekkel lehet széppé tenni egy női szobát? (20 éves lány vagyok)
Képeket, esetleg oldalakat linkelnétek. Hogyan tehetném igazán csajossá a szobámat? Segítsetek!
Köszönök minden segítséget!
Szerintem rendelj ilyeneket, ha jól látható helyre teszed őket, nagyon dögös csajossá teszi a szobád:
Nem feltétlenül kell rószaszín legyen,20 évesen nem tennék rózsaszín,habos-babos függönyöket.
Lila,ciklámen színek inkább: gyertyák,sötétítő,képek barátokról,családról.
női szobát! XD ez kész!
olyan dolgokat tegyél bele, amit szeretsz. nem csak egy rózsaszín szoba lehet lányos.
a lényeg: sok növény, az életet visz bele, olyan kiegészítők, amiket szívesen nézegetsz.
nem mondtad, h mekkora, milyen színeket szeretsz, stb.
Sok növény, minél több textil (függöny, párna, teritő). Összehangolt szinek, tehát nem szinkavalkád, de ne is legyen minden szörke, unalmas, egyszinű. Két uralkodó szin, ami mindenhol visszaköszön (textileken).
Én mai eszemmel és a mai technikával faltetoválást (falmatricát) tennék, az szépit, otthonossá tesz és modern is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!