Bele merjek kezdjek? :S
A gondom, az hogy eléggé kackák a fogaim. Az egyik szemfogam a szájpadlásomon van és ha valami kemény étel megy a szemfog és az előtte lévő fog közé eléggé fáj. Másik oldalt viszont nem merek enni, mert alul, illetve felül is jön a bölcsesség fogam és van mikor nagyon erőseb bele nyilal. Fogszabályzóval lehetséges lenne, hogy oldalt kihúznak fogat, hogy a bölcsesség elférjen, illetve alul 1et középen (hogy szimetrikus legyen), és felül egyet, hogy a szemfogam kitudják húzni a helyére. Azonban ez felragaszthatós fogszabályzó lenne, amit bizonyos időnként levesznek és újra felrakják. Szégyelném, ha viselnem kéne :S
Bele kezdjek ebbe az egészbe?
Szerintem vállald be. Mit vesztesz? Egy kis pénzt max :D
Üdv, egy fogszabályzós csajszi
Persze, ha nem csináltatod meg akkor felnőttként iszonyúan bánni fogod. Én így vagyok ezzel most...
A fogszabályzó manapság cseppet sem szégyen, a legtöbb lánynak még jól is áll. Szebb mindenképp mint az összevissza fogazat.
Szia!
Ne félj tőle! Nekem már fél éve van fogszabályzóm, és sitty-sutty elrepült ez az idő. :) Senki nem csúfolt sőt jól is áll. Ráadásul szerintem nagyon megéri viselni, ugyanis többet nem lesz a fogamra gondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!