Merjek így a strandra menni?
Az a gond,hogy pasi létemre szőke vagyok és kék a szemem,mert ennek köszönhetően totál fehér a bőröm és nehezen is barnulok!
Ezért nem merek kimenni a strandra!
Vagy mégis menjek ki,hiszen már idős vagyok,(32 éves)talán észre sem vesznek!
Ti mit tennétek?
Jajj de kis bolond vagy !
Nyugodtan menj strandra,de ha ennyire zavar a fehér színed akkor szolizz egy kicsit előtte és utána a strandon barnulj tovább.
Amúgy meg,rengeteg csúnya dagadt igénytelen ember van a strandon,egy fehér bőrű ember nem fog zavarni senkit :)
Hát ezerszer szívesebben nézegetek strandon egy szép, szőke, fehér bőrű pasit mint a nem idén barnult "értelmiségiek" ordibáló, tapló purdéját...
És ne szolizz, neked fokozottan káros. Alaposan kend be magad 50-es naptejjel és rendszeresen kend újra magad.
26 N
Ezért nem merem felvenni a farmer bermudát meg a halászgatyát sem,mert durván fehér a lábam szára is!:D
Akkor ezt is mernem kellene?
Teee jóóó ééég.... idős 32 évesen? Ezt remélem nem komolyan írtad.
én annak örülnék a legjobban ha mindenki szőke, kék szemű és fehér bőrű lenne, sokkal szebb mint a divatbarna népség.
Naptejjel jól kend be magad mert különben olyan vörösre sülsz mint a rák. Egyébként sok fehér bőrű embert szoktam látni a strandon, én is ilyen vagyok, és nem is akarok barna lenni soha. Szerintem az nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!