A szeplős lányok szépek. Ugyan már, legyetek őszinték!
Neked mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Szerintem ezzel csak a szeplősöket nyugtatják, vagy arra gondolnak mikor pár szeplő van a lány orrán és ennyi. Az még aranyos lehet. De egy igazán szeplős lánnyal mi a helyzet?
Főleg fiúk véleménye érdekelne. Nektek tetszik/ undorító/ sose kéne ilyen nő/ nem zavar/ stb?
Az a nő, akit linkeltél, rettentő moslékul néz ki. De alapvetően nem (csak) a szeplői miatt. Egy szeplős lány is lehet szép, egy szeplőtlen lány is lehet ronda. Nem a szeplői miatt vagy azok hiánya miatt lesz valaki szép. Azt se felejtsük el, hogy a szeplősség alapvetően azért mégiscsak egy bőrhiba.
2012. szept. 3. 15:15
2/16 anonim válasza:
A szeplőkkel nincs gond, de úgy nem jössz be (vagy ha nem te vagy a képen akkor az aki a képen van.)
2012. szept. 3. 15:16
3/16 anonim válasza:
Igazából nem tudom. Szeme, arcformája, ajka tetszik, a bőr meg... Én is szeplős voltam (sokkal kevésbé mondjuk), fél évig a gép előtt rohadtam a lehúzott redőnyös szobában, s láss csodát! Mind eltűnt. 21/F
2012. szept. 3. 15:16
4/16 anonim válasza:
sztem az a cuki ha az orrán van, vagy a szeme alatti kis "pofin" de hogy full arca tele van az zavar,és nem tetszik.
18/L
2012. szept. 3. 15:17
5/16 anonim válasza:
szerintem se befolyásoló tényező, ha valaki szeplős akkor úgyis szeplősen szokod meg az arcát, engem abszolút nem zavarna, és néha tud vonzó is lenni. :)
a sminkek pedig durvák lettek :)
17/l
2012. szept. 3. 15:23
6/16 anonim válasza:
Én szeplős vagyok 8 nem ennyire) de sose volt probléma egy pasinál sem...szerintem elég szegénységi bizonyítvány ez alapján itélni....
2012. szept. 3. 15:35
7/16 anonim válasza:
igenis szépek a szeplős lányok. sokkal inkább ez a természetesség, mint a műcsajok!
20f
2012. szept. 3. 15:47
8/16 anonim válasza:
Ha valaki bejön, akkor nem a szeplői miatt; ha valaki nem jön be, az sem a szeplői miatt lesz...
Van egy barátnőm, aki gyönyörű, és hasonlóan szeplős + még vörös is. Mégis elképesztően szép :) A húga szintén vörös, szeplős, de ő márnem olyan szépecske. De az biztos, hogy ezt nem a szeplő befolyásolja.
Azért gáz lenne ez alapján ítélkezni egy emberről... Nem lesz tőle rosszabb, meg persze jobb ember sem. Nem is kéne külön kategóriaként kezelni őket...
2012. szept. 3. 15:49
9/16 anonim válasza:
Ezek nagyon rossz képek, de pl. ő gyönyörű szerintem (és sokkal jobban tetszik mikor nem retusálják le a szeplőit):
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!