Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit vesztek fel hétköznapok...

Ti mit vesztek fel hétköznapokra, suliba? Ha sminkeltek, hogy sminkeltek?

Figyelt kérdés

Sziasztok:D

Főleg 13-16 évesek válasza érdekelne.

Nekem attól függ, hogy kelek fel.Van hogy tornacipő, egy póló a kezem ügyébe akad és jónapot, van hogy magassarkú, ékszerek..

Sminknél nálam alap a púder és a spirál, ha van kedvem akkor egy vékony tusvonal.

Ti hogy, mibe szoktatok suliba járni?

2012. aug. 31. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Én mindig kikészítem előző este, hogy másnap mit fogok felvenni.Nem hordok magassarkút, így is magasabb vagyok mindenkinél az osztályba.Lapos talpú balerina cipő vagy tornacipő, mikor melyik.Az öltözködésem szerintem átlagos de mégis csinos, bár van pindúr pandúros felsőm is...:D Nadrágnak farmer.Szeretem az ékszereket, általában mindig veszek fel egy nyakláncot meg karkötőt ami illik a ruhámhoz.Sminkelni egyáltalán nem vagy max csak minden évszakba egyszer mert lusta vagyok lemosni meg nem szeretem...

16/L

2012. aug. 31. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Így nyár végén , Szeptember elején általában sortba (rózsaszín,sötétkék) megyek suliba egy ujjatlannal vagy egy rövid ujjúval. Ha rosszabb idő van akkor csőnadrág és rövid ujjú vagy ujjatlan. Általában tornacipőbe megyek de van egy telitalpú cipőm és egy csizmám azokat is szoktam hordani. Mindig viszek magammal pulcsit , vagy bebújósat vagy cipzárosat.

Nyaklánc majdnem mindig van rajtam általában a Love feliratú de a többit is hordom. Fülbevalót csak ha van kedvem akkor rakok be.

Szempillaspirál és fekete szájfény. Ha nagyon pattanásos vagyok akkor alapozó de ez ritka.

14/L

2012. szept. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!