Lányok ti a fürdőszobátokban sminkeltek és ott tartjátok a smink cuccot?
Figyelt kérdés
Vagy a szobátokban?2010. júl. 21. 16:13
1/11 anonim válasza:
Is is- sminkelni mindig a fürdőben, sőt a cuccok nagy részét is ott tartom, de szájfény, körömlakk,deó,parfüm a szobámban is gyakran előfordul:)
2/11 anonim válasza:
Szobában,engem mindig kirángattak régebben a fürdőből,hogy nekik nincs idejük megvárni míg én elkészülök,így kaptam egy tükröt a szobámba :D
3/11 anonim válasza:
Nekem a szobámban vannak, sminkelni is itt szoktam, ha sminkelek. Különben a tesóm elcsaklizná a cuccaimat. Ha kér, adok, de nem szeretem, ha engedély nélkül használják a dolgaimat.
5/11 anonim válasza:
mindent a szobámban tartok, és ott is sminkelek :D
6/11 anonim válasza:
a mindennapos sminkcuccokat a fürdőben (spirál, sz.ceruza, púder, szájfény), míg a többit (körömlakk, parfüm, deo, stb...) a szobámban.
7/11 anonim válasza:
Egy-két dolog van a fürdőszobában, pl. szemceruza, korrektor, a többi az én szobámban. És csak fürdőben sminkelek. :)-+
8/11 anonim válasza:
A szobámban, a fürdő nem elég világos. Ha erősebb égőt teszünk, akkor sok az árnyék. Szóval átköltöztettem a szobába a cuccot. :)
9/11 anonim válasza:
a fürdőszobába is van, a szobámba is és,a nappaliban is van a tükörnél:D
10/11 anonim válasza:
Szobámban mivel apukám csinált nekem tükörasztalt:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!