Az ilyen mintás gumicsizmák nagyon "parasztosak", vagy a hétköznapokra elmennek? Képekkel.
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok:
Csak mert egyre több lányon látok ilyen stílusú gumicsizmákat, az eső eljövetelével...
2010. szept. 9. 18:33
1/9 anonim válasza:
ha szakad az eső én csak akkor venném fel...szikrázó napsütésben, vagy száraz időben sztem nevetséges.
2/9 anonim válasza:
Szerintem annyira ciki. Most divatba hozták, de ez már túlzás. Hát hogy néz ez ki?
Gumicsizma hétköznapokra? Még viccnek is rossz. Főleg nagyvárosban. Egy szép, elegáns lányon ne legyen már gumicsizma. Esős napokon meg csak ki kell kerülni a pocsolyát, és kész.
3/9 anonim válasza:
Háát szreintem a normális kinázetű divat gumicsizmákra csak a parasztok mondják azt ,hogy "parasztos" mivel a szakadó esőben szerintem ,ha megfelelőlen öltözöl hozzá és van izlésed akkor jók. Nekem tetszik, és néha-néha úgy kb fél évente 1* én is szoktam hordani :) Nekem szürke -rózsaszín kockás vanŁŁ
4/9 anonim válasza:
Én eddig egyszer láttam ilyet, akkor is majdnem bef*stam a röhögéstől, pedig falusi vagyok. A gumicsizma nem azért kell, mert esik az eső, ennél fogva nagyon röhejes ilyet látni. Akkor ha sár van és valamit dolgozni kell akkor nem az, mert ez elvileg arra van, nem pedig, hogy vizes aszfalton cirkáljanak vele :D
5/9 anonim válasza:
Háát szreintem mindenki máshogy gondolja, de nekem tetszik ha nem az istállóból jött ki vele az ember, és még praktikus is (=
6/9 anonim válasza:
Sztem rohadt csúnyák. A mintájuk még el-elmegy, de szerintem már attól is gáz hogy gumicsizma. O.o
7/9 anonim válasza:
Asszem' szerelmes lettem az elsőbe :D:D
8/9 anonim válasza:
Ma az állítólag vízhatlan, minsőégi bőr csizmám (szóval nem valami vacak kínai sz@r) is átázott, úgyhogy felőlem akárki hülyének nézhet, venni fogok egy ilyen gumicsizmát. Van annyira jó stílusérzékem, hogy úgy fel tudjak hozzá öltözni hogy ne legyek gáz, ráadásul parasztnak sem fogok tűnni, nem lóg ki a kapanyél a számból, és nem fut utánam a krumpliföld. Ennyi.
9/9 anonim válasza:
iszonyat rondák, még zuhogó esőben sem venném fel, nemhogy csakugy hétköznapokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!