15 évesen magassarkú hétköznapokra?
Figyelt kérdés
(A tizenhathoz közelebb vagyok, érett külsővel rendelkezem)
15 évesen nem gáz például úgy elmenni egy helyre(kávézóba pl) hogy magassarkúban? Gyönyörű, kifinomult, nem k&rvás magassarkú. Közel 10 centis mondjuk.. Szerintetek?
2011. aug. 16. 20:50
1/16 anonim válasza:
szerintem nemgáz,nekem ttszenek,és nem kvás szerintem a magassarku,persze kell tudni benne járni,és olyan tuhához vedd fel amihez illik:) és akkor eg mst mert lasan már jon a hidegebb,akkor meg gondolom azert csizmábol nemakarsz me´g olyna magassarkut,az nemjo télen,sajnos:( bocsi,h hosszu lett:) L/14
2/16 anonim válasza:
Nem,nem gáz.Én is 15éves korom óta hordok magassarkút,már lassan így 10éve.De vannak alapvető szabályok.Ha nagyon magassarkú cipőt veszek,ahoz egy szűk farmer passzol,miniszoknya semmikép.Max még egy kivágott felső,de semmi extra.Tehát ügyelj arra,hogy mit veszel fel hozzá.
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:) persze,mindenképpen kifinomult ruhával venném fel, ami illik hozzá.. És tudok benne járni.
2011. aug. 16. 20:54
4/16 A kérdező kommentje:
Persze!:) Ez szerintem is alap.. Csőfarmerrel hordom. Vagy alkalomra esetleg térd alá érő ruhával hordok 10centis magassarkút.
2011. aug. 16. 20:56
5/16 anonim válasza:
simán mehet:) főleg ha illik a stílusodhoz és tudsz is benne járni.
6/16 anonim válasza:
Alkalmanként oké, bár szerintem 15 éveshez a közel 10 centis sarok már sok. De igazából már szinte minden ilyen korú lány magassarkúban járkál...
De azért rendszeresen nem kellene ilyet hordani. Már csak egészségügyi szempontból se.
7/16 anonim válasza:
Nem gáz a magassarkú, de 10 centisben nehéz menni. Szerintem ennyi idősen vegyél fel kisebb sarkút, ami kényelmesebb:)
8/16 anonim válasza:
ha mész valami találkára vagy ilyesmi akkor persze,nem gáz :)
10/16 anonim válasza:
Én 13 éves korom óta hordok 10-12 centis sarkú cipőket (most 18 vagyok), ez nem kortól függ, csak tudni kell viselni. És semmiképp se hordd naponta, az tényleg nem tesz jót a lábadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!