Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 évesen magassarkú hétköznap...

15 évesen magassarkú hétköznapokra?

Figyelt kérdés

(A tizenhathoz közelebb vagyok, érett külsővel rendelkezem)

15 évesen nem gáz például úgy elmenni egy helyre(kávézóba pl) hogy magassarkúban? Gyönyörű, kifinomult, nem k&rvás magassarkú. Közel 10 centis mondjuk.. Szerintetek?

2011. aug. 16. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Ha tudsz benne járni, akkor egyáltalán nem gáz, nálunk az osztályban már 13 évesen a lányok fele magassarkúban imbolygott.
2011. aug. 17. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem azért még ráérsz hamajd tényleg hivatalos helyeken kell szépen emgjelenni a magassarkúban akármennyire is tud valaki járni azért bust után szaladni nem persze vannak fiúk akiknek ez a porceláncica jön be akit tenyéren kell hordoztni azért a legtöbbje szereti ha a lányt nem kell félteni...(attól hogy letörik a körmöcskéje vagy a sarkacskája)
2011. aug. 25. 00:44
 13/16 anonim ***** válasza:
mindennapos használatra tényleg nem jó. de alkalmanként felveheted. mondjuk 1 héten csak egyszer. Ez az én véleményem.
2011. aug. 25. 12:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, hogy érett-e a külsőd vagy nem, de 10 centi 15 évesen sok. Minek akarsz te magassarkút hétköznapokra? Bulizni, pasizni, kiöltözni még ráérsz bőven. Annak meg, hogy a suliban illegj-billegj benne, nincs sok értelme. Egyrészt rohadtul ártasz a gerincednek, lábadnak, másrészt nagyon kényelmetlen lesz már nap végére és járni alig tudsz majd kb. Gondolj csak bele, ebben kell majd kerülgetned a kátyúkat, pocsolyákat, esetleg futni kell a busz után. Nem is beszélve arról, hogy a legtöbb korodbeli járni se tud benne, kijár a bokájuk.

Hangsúlyozom nem azzal van a gond, hogy magassarkú, hanem azzal hogy 10 centis. Egy kisebb még kényelmes is és szerintem simán elmehetsz benne egy kávézóba:)

És egyébként minden, amit leírtam, tapasztalat, úgyhogy nem azért írom, mert rosszat akarok vagy nem is tudom. Csak jó tanács :)

2011. aug. 25. 18:52
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat, és a véleményeteket! megfogadom őket!!
2011. aug. 26. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen a magassarkúban akármennyire is tud valaki járni nem egészséges a lábnak...meg aztán mindenkinek kifordulhat benne a bokája...megeshet...
2011. aug. 26. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!