15 évesen magassarkú hétköznapokra?
(A tizenhathoz közelebb vagyok, érett külsővel rendelkezem)
15 évesen nem gáz például úgy elmenni egy helyre(kávézóba pl) hogy magassarkúban? Gyönyörű, kifinomult, nem k&rvás magassarkú. Közel 10 centis mondjuk.. Szerintetek?
Tökmindegy, hogy érett-e a külsőd vagy nem, de 10 centi 15 évesen sok. Minek akarsz te magassarkút hétköznapokra? Bulizni, pasizni, kiöltözni még ráérsz bőven. Annak meg, hogy a suliban illegj-billegj benne, nincs sok értelme. Egyrészt rohadtul ártasz a gerincednek, lábadnak, másrészt nagyon kényelmetlen lesz már nap végére és járni alig tudsz majd kb. Gondolj csak bele, ebben kell majd kerülgetned a kátyúkat, pocsolyákat, esetleg futni kell a busz után. Nem is beszélve arról, hogy a legtöbb korodbeli járni se tud benne, kijár a bokájuk.
Hangsúlyozom nem azzal van a gond, hogy magassarkú, hanem azzal hogy 10 centis. Egy kisebb még kényelmes is és szerintem simán elmehetsz benne egy kávézóba:)
És egyébként minden, amit leírtam, tapasztalat, úgyhogy nem azért írom, mert rosszat akarok vagy nem is tudom. Csak jó tanács :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!