Milyen sampont és tusfürdőt használtok?
Figyelt kérdés
Én Baba szappannal és WU2-vel elvagyok tökéletesen. :D Kiváncsi vagyok, van-e még ilyen ember.. :D
Kort+nemet írjatok! :)
16L.
2009. júl. 27. 16:12
1/14 anonim válasza:
tusfürdő palmolive massage(olyan ki ásványdarabok vannak benne, meg radiroz is), a sampon meg schauma kiwi jelenleg, de változó
2/14 anonim válasza:
Balea young tusfürdő
Herbal Essences sampon
15/L
4/14 anonim válasza:
Müller drogériás sampont ( én is elleneék aWU2 vel, de összekócolja a hajam, más mosáskor :( )
Tusfürdőből, pedig egy nem imsert márkát.
5/14 anonim válasza:
Tusfürdő vmi Rossmannos
Sampon Fructis Dús haj helyreállító jelenleg, amúgy mindig más, szeretek kísérletezni, melyik a jobb
18/L
6/14 anonim válasza:
Tusfürdő: Balea mangós, felváltva tahiti.
Sampon: Jelenleg fodrászkellékesben vettem olívaolajos.
7/14 anonim válasza:
baba szappan.de csak azért mert allergiás vagyok a többi szarra. sampon az meg szőkítős vmi sauma
8/14 anonim válasza:
Mindig többféle tusfürdő van itthon, azokat váltogatom, de általában Baba tusfürdőt használok. Samponból Tony&Guy vagy Syoss.
18/L
9/14 anonim válasza:
Én is pont ezt a kettőt szoktam használni, nem vicc :D szerintem ezek készülnek a legtermészetesebb anyagokból, én más sampontól korpás leszek, a baba szappan illatát viszont imádom :)
10/14 anonim válasza:
Bocsi, lefelejtettem, hogy 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!