Tusfürdőt vagy szappant használtok?
én ezt is meg azt is
a szappan szárítja a bőrt
a tusfürdők meg tele vannak különböző olyan anyagokkal (amitől pl jó az illata) amik károsak a bőrre és kiütést is okozhat, én már jártam meg így vele
szal érdemes odafigyelni ezeknek a pH értékére
Én a tusfürdőt nem szeretem, mert szerintem nem tisztít és nyálkás, alig jön le.
Testradírnak használom csak, úgy hogy egy szivacsra teszem olykor és azzal dörzsölöm át magam.
Én is szeretem a palmolive szappanokat, nagyon jók szerintem is én is azt használok általában. Újabban a gyümölcsös a kedvencem. Narancssárga színű és citrom és vérnarancs van az elején vagy grapefruit vagy mi az :D with citrus & cream van ráírva alul, felette pedig refreshing moisture. Imádom az illatát! Olyan friss, harapnivaló. De a kék bőrradírozós algás, tengeri cuccos is jó meg az aloe verás is szuper és a rózsás is isteni. Ja és a mézes nagyon jó bőrápoló és finom , hosszan tartó az illata :D áá ez szerelem! :DDDD
Szerintem sokkal finomabb, mint a fa szappanok, bár azokból is van jó.
Szerintem nem káros nagyon, de lehet hogy nem ártana testápolót használnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!