Milyen tusfürdőt használtok?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani jól bevált tusfürdőt,amitől szép lesz a bőr...és tényleg jó minőségű?Ha tudtok árat is írjatok!A lush termékei jók?2010. dec. 15. 15:12
1/12 anonim válasza:
Palmolive ---Mandulást használok. Isteni illata van, szép bársonyos a bőröm és az illata nagyon sokáig érződik.
Ezt ajánlom.
5-600Ft körül van.
2/12 Cory Rose válasza:
Nivea, nem tudom mennyi, nem szoktam nézni de szerintem 1000.-nél nem több. A natúr Dove-ot is szeretem még.
4/12 anonim válasza:
a dove nutrion moisture volt az egyetlen tusfürdő amitől éreztem és láttam is h változik a bőröm. nemhittem benne, mert nemhiszek a reklámoknak, ezt ajándékba kaptam, kipróbáltam és láss csodát...
5/12 anonim válasza:
Egyértelműen Dove, messze veri minőségben a többi hasonló kategóriás tusfürdőt.
6/12 anonim válasza:
Én Palmolive-et használok, az illata miatt. A Dove originalt is szeretem, csak kicsit drága. :S Ma pont akciósan 250-ért tudtam venni Palmolive-et a dm-ben. :)
7/12 anonim válasza:
La Roche-Posay-t használok.2500 ft körül van.
Valamikor keverem Dove gránátalmással,az 700 ft körül mozog.A lushról nagyon sokat hallottam,mindenki dícséri.Én is ki akarom majd próbálni,de ide hozzánk csak netről lehet rendelni.
8/12 anonim válasza:
Hát én változást kb az összes itt felsoroltról és társairól észleltem: viszketett meg kiszáradt tőle a bőröm (igen, a szupercsodahidratáló Dove-tól is :S) Bár gondolom velem van a baj. Meglepő mód az olcsó Baleás gyerek tusiktól meg a Mülleres sajátmárkástól nincs semmi bajom. :D
9/12 anonim válasza:
én nekem is Dove jött be nagyon szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!