Fiúk/Férfiak! Nektek tetszenek/tetszenének az ilyen (illetve ehhez hasonló) ruhák a lányokon?
Uram fia, hogy itt mennyi bunkó, unintelligens ember van...borzasztó:/
pedig a legszebb Mary Magdalene ruhákat linkelted:3
amúgy lány vagyok, de nekem is a szívem csücske a lolita. Jó itt gyk-n látni ilyet, mert elég ritka:D
én lány vagyok,15 éves és nagyon tetszenek ezek,mert olyan ártatlan,mégis nőies és amúgy is szeretem a masnit meg a csipkét...ha elfogadottabb lenne akkor szívesen felhúznék ilyeneket,nekem tetszik a lolita...:D
de most nem hordanám, csak alkalmakra mert hülyének néznének...én ha valakit ilyenbe látnék arra gondolnék:milyen cuki ruha!
#41: Kedvenc márkám a Mary Magdalene ^^ Egyszerűen imádom :) Egyszerre elegáns és aranyos, de visszafogott, felnőttes, mégis klasszikus. Imádom ^^
#42: Én is így kerültem bebe ebbe a divatba, hogy szerettem a masnikat meg a csipkét :) Sajnos itthon nem lehet kapni ezeket a ruhákat, szóval csak rendelni lehet, ami elég drága, szóval én magamnak szoktam varrni néhány egyszerűbbet :)
(Amúgy 16 vagyok, csak egy évvel idősebb nálad ^-^)
én rosszfiús stílusú vagyok és nem tudom miért, de bejön :D
(persze nem az összes)
Ahogy már említettem, nekem egyébként bejönne, egyszerűen csak nem illik ebbe a mai, főleg városi környezetbe, egyébként rögtön a Stepfordi feleségek c. film jutott róla az eszembe, hasonló környéken tudnám csak mindennapos öltözékként elképzelni.
33f
#46: Nem sértődtem meg. A véleményeteket kérdeztem, nem pedig azt, hogy szerintetek normális dolog-e így öltözni. Egy igen/nem válasz elég lett volna, a kioktatás helyett.
(Amúgy meg ezekre a válaszokra számítottam, de azért reménykedtem egy kicsit, hogy van néhány ember, akinek tetszik. Bár végül is mindegy, hogy alig tetszik pár embernek, ez nem fog sokban változtatni semmin :D Ezek a ruhák túl boldoggá tesznek ahhoz, hogy lemondjak róluk, csak mert senki másnak nem tetszenek. Meg amúgy is, milyen lolita lennék, ha hagynám, hogy ez elbátorítson? Wear it with pride! - Ahogy a loliták "jelszava" mondja...)
Azért köszönöm a véleményeteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!