Fiúk/Férfiak! Nektek tetszenek/tetszenének az ilyen (illetve ehhez hasonló) ruhák a lányokon?
2012. aug. 30. 22:08
11/65 anonim válasza:
ilyeneket a 19. században használtak, de nekem bejönnek
Kossuth Lajos voltam
12/65 A kérdező kommentje:
Ezek NEM alkalmi ruhák, hanem egy bizonyos divatirányzat egyik ágának a "legfelkapottabb" darabjai. Mármint nem pont ezek, hanem a ruhák szabása, "formája".
2012. aug. 30. 22:11
13/65 A kérdező kommentje:
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ha meglátnátok egy lányt az utcán ilyen ruhában, hogyan reagálnátok? :)
2012. aug. 30. 22:12
14/65 anonim válasza:
Úgy még elmenne ha nem lenne olyan terebélyes...
15/65 anonim válasza:
Nagyon tetszik, szívesen rosszalkodnék a szoknya alatt...
16/65 anonim válasza:
ha meglátnám így biztos nem őt nézegetném ezek a ruhák régen szépek voltak most rondák
17/65 A kérdező kommentje:
2012. aug. 30. 22:16
18/65 anonim válasza:
Uh töritanárom ilyeneket hord kajak most ment férjhez -37 évesen ha számít valamit- ..
19/65 A kérdező kommentje:
#16: Ha régen szépek voltak, most miért lennének rondák?
2012. aug. 30. 22:16
20/65 anonim válasza:
Nem rondák csak egyszerűen nem a hétköznapra valók.
Elég hülyén mutatnánk mert rajtam ilyen melegben ált. sneakers van térdnadrággal mert Homer S. polóval :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!