Fiúk/Férfiak! Nektek tetszenek/tetszenének az ilyen (illetve ehhez hasonló) ruhák a lányokon?
#30: Sokan hordanak ilyet (természetesen nem itt, ebben az országban), és általában nem a feltűnés miatt. Sőt, a legtöbben utálják azt, hogy megbámulják őket. Illetve miért kéne pszichiáter? Ez is csak egy módja az önkifejezésnek, mint a punkok meg rockerek. Azok mennyivel különbek ettől?
És amúgy meg igen, aki ezeket tervezi, az hordja is őket általában.
Igen, szívügyem ez a stílus, és minden képviselője olyan mintha a családom lenne, még ha csak néhányat ismerek is személyesen :)
Amúgy csak azért kérdeztem, mert még nem volt barátom, de elkezdett érdekelni ez a stílus, és kíváncsi vagyok, ez mennyiben rontja az esélyeimet. Úgy látszik eléggé, de ez fontosabb nekem, mint a pasizás :D
Ez a stílus a lolita, nem?:D
Nekem nagyon bejön, mondjuk inkább a punk lolita. Utcára fel nem veeném, az biztos.:D [link]
Igen, ez a loli stílus :) (Csak nem szeretem hangoztatni a stílus nevét, mert a könyv miatt sokaknak negatív kép jelenik meg rólunk miatta).
A punk nekem is tetszik, de egészen enyhén csak. Én inkább az elegant/classic feél húzok, bár nagy vágyam lenne, hogy az "elegant classic sweet lolita" egy létező stílusirányzat legyen :D (Bár ehhez iszonyt jónak kéne lenni a coordi-ban, és nagyon sok szabályt figyelembe kéne venni, stb.)
Nekem ez kicsit olyna, mint mikor az emberek anime figuráknak öltöznek.
Kicsit furcsa. Vagy inkább nagyob.
És igen, az önkifejezés eszköze. De akkor is azt a célt szolgálja, hogy az illető, aki hordja, feltűnő legyen.
Ha mindenki ilyen ruhában mászkálna, mert ez lenne itthon az elfogadott divat, akkor is ennyire tetszen?
Nem azt mondtam, hogy ez az, hanem hogy nekem az jut róla eszembe.
Az is elég bizarr, meg ezis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!