Fiúk/Férfiak! Nektek tetszenek/tetszenének az ilyen (illetve ehhez hasonló) ruhák a lányokon?
2012. aug. 30. 22:08
21/65 anonim válasza:
Ha meglátnék egy csajt ilyenben az utcán azt gondolnám, hogy most jött egy néptánc óráról :D Meg azt hogy tuti egy tipikus jó kislány.
22/65 A kérdező kommentje:
#21: A "jókislányt" még értem, de mi köze a néptáncnak ezekhez a ruhákhoz? Azok egyáltalán nem olyanok! (Egy időben néptáncoltam, szóval tudom...)
2012. aug. 30. 22:22
23/65 anonim válasza:
Nem tudom, én is néptáncoltam még jó régen, valahogy ez ugrik be róla :D De hasonlít rá amúgy egy kicsit, férfiszemmel nézve o.O
24/65 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Sztem valamit félre értettél.
Attól még h a modellek végig sétálnak ezekbe a ruhákban a kifutón,vagy valami hülye pletykalapban látsz hasonlót,attól még egyáltalán nem ez lesz
a "legfelkapottabb" divatirányzat.Az meg nem érdekel h vmi idióta újság,weblap,az ellenkezőjét állítja.
a mi véleményünkre vagy kíváncsi
Hát szerintem úgy gáz,ahogy van.
Különleges alkalomra tényleg elmegy némelyik,
de a többi tényleg elég ronda.
Ha hétköznap is így kéne járkálnom,inkább letépném magamról a ruhát.
25/65 anonim válasza:
nekem iszonyatosan tetszenek, dehát tőlem nem számít a vélemény, mert lány vagyok :D azért az utcán nem hordanám, az ezekhez hasonló megítélések miatt :( manapság akinek egyéni a stílusa, az hülyének is számít
26/65 anonim válasza:
a férfiak az egyszerű ruhákat szeretik, amiket könnyen fel/le/félre lehet húzni
egy sráctól hallottam
27/65 anonim válasza:
Más dolog természetesen ha neked tetszik,akkor
nem gáz.
De én nem szívesen járkálnék ezekben.
Pl a sarki közértbe,orvoshoz,vagy suliba tuti nem.
28/65 A kérdező kommentje:
2012. aug. 30. 22:33
29/65 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok,hogy aki ezeket megtervezi,az hordja e őket.
30/65 anonim válasza:
Ezek inkább jelmezek. Nem hétköznapi vagy alkalmi ruhák. Aki ilyet hord, az csak feltűnni akar. Ha viszont a személyisége is ilyen, akkor pszichiátert javasolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!