Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném tartósabbá a...

Hogyan tehetném tartósabbá a parfümöt magamon?

Figyelt kérdés
Egy óra múlva már szinte egyik parfümöt sem lehet érezni rajtam.
2009. júl. 27. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak te nem érzed, mert az orrod hozzászokott, de ez nem jeletni azt, hogy más sem érzi.

A másik dolog az, hogy ha nem jó minőségű a parfüm, akkor valóban nem lesz túl tartós. Nekem van olcsó is, drága is. A drágát még tusolás után is lehet egy picit érezni a bőrömön.

2009. júl. 27. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak te nem érzed magadon. Nekem egyszer azt mondták, hogy az a jó parfüm, amit nem érzel magadon kis idő után. Más attól még érzi, mert másnak nem szokott hozzá az orra.
2009. júl. 27. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

EDT-t vagy EDP-t használsz? Az EDP drágább, de tartósabb. Másképp van beállítva az illóanyag párolgása időben. (Ha több alkoholban van feloldva kevesebb illóanyag, az gyorsabban párolog el. Viszont olcsóbb az előállítás.)

Csodák nincsenek, egy olyan parfüm, amit 4-5 óra múlva is érezni lehet, meglehetősen drága. Ugyanakkor az is igaz, amit már megkaptál válaszként, lehet, hogy csak Te nem érzed, más még érzi Rajtad.

S akkor még ott van az a kérdés is, hogy a drága, összetett illóanyagokból álló parfümök időbeli lefutása olyan, hogy a testre kerülés utáni első pillanatokban más anyag a meghatározó az illatukban, mint később, így ugyanaz a parfüm több órán át hat, de Te nem ugyanazt az illatot érzed.

2009. júl. 27. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:

eau de toilette és eau de parfum között is van különbség. sok parfüm csak toilett, azoknak gyengébb az illata.

amúgy egyetértek azzal h egy idő utén csak te nem érzed már magadon.

deha fürdés után fújod be magadat, mikor már megtörölköztél, akkor állítólag tovább tart az illata

2009. júl. 27. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyedül a Coco Mademoiselle EDP-vel vagyok megelégedve tartósság szempontjából, pedig van vagy 10-12 parfümöm. Az Angel Innocent EDP!!! fél óra múlva már egyáltalán nem érezhető rajtam, és nagyon sokat magamra kell fújjak, hogy egyáltalán érezhető legyen. Természetesen másokat is meg szoktam kérdezni, elsősorban a páromat, de ő sem érzi rajtam.

Olyan válaszra gondoltam, hogy testápolót kenjünk alá például, de nekem csak illatosított van, arra meg nem érdemes fújni. Vagy van egyéb praktika esetleg?

2009. júl. 27. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig a hajamra fújom, ott sokkal tartósabb az illat. Ha belegondolsz, például a füstszagot is a hajban lehet a legtovább érezni.
2009. júl. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!