A hajlakkon kívül mivel tehetném tartósabbá hajamat?
Figyelt kérdés
Szóval hajvasalás után pár nappal elkezd göndörödni, hullámosodni a hajam vége. De csak a vége. (Amúgy meg egész jól bírja egész héten.) Arra lennék kíváncsi, hogy mivel tudnám a hajvasalás után tartósabbá tenni a hajam végét?
A segítséget köszönöm!
2011. jún. 4. 15:13
1/5 Brigi10 válasza:
Lehet kapni olyan hajbalzsamot, amit nem kell kimosni a hajból. Garnier fructise-t használok és nagyon jó illata is van és én ezzel szoktam kiegyenesíteni a hajamat és közbe még ápolom is.
2/5 A kérdező kommentje:
De amúgy neked mennyire hullámos a hajad? Mert nem mindegy. Mert ha csak úgy enyhén, akkor elhiszem hogy egy sima balzsam is egyenessé tudja tenni. De az enyém csavartan, loknisan göndörödik. Nem biztos hogy egy sima balzsam elbír vele.
2011. jún. 4. 18:53
4/5 Brigi10 válasza:
Nekem is elég göndör, sztem egy próbát megér. Kb. 700-ft.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom.
2011. jún. 11. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!