A besütött hajat hogy lehet tartósabbá tenni?
Figyelt kérdés
Hosszú hajról van szó és arra gondolok,ha besütöm mivel lehet tovább megőrizni a hullámokat?A hajlakk nyilvánvaló,de gondolok olyasmire,hogy valamivel bekenni előtte amitől jobban megmarad a göndörség..van ilyen??2011. okt. 3. 10:50
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Én hajvasalóval göndörítem + rá egy kis hajlakk és 4-5 napig úgy marad. A hajsütővas nekem nem jön be,ha azzal göndörítem,pár óra alatt kilógja magát.
3/5 anonim válasza:
Olyan hajhab, ami göndör hajra való, göndörítős.
4/5 anonim válasza:
az én hajamnál esélytelen h ha besütöm ne rúgja ki magát rövid időn belül több tonna lakk ellenére:D
hosszú a hajam szóval még a súly is huzza le.
tartósan csak úgy tudom göndörre megcsinálni ha hajgöndörítő szivacsra tekerem fel előző nap vizesen egy kis hajhabbal.
másnap még kicsit lakkal fixálom és nagyon szép lesz:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
2011. okt. 4. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!