Mivel tehetném tartósabbá a lila hajam?
Eredetileg világosbarna hajam van, ilye hajfestéket használok:
Nagyon jól néz ki, de 2-3 hét után így néz ki kb a hajam:
A képen a lila részeret kell nézni, kb hasonló színű lesz az enyém is. Már fél éve lila a hajam, ezalatt 4x volt festve lilára, de nagyon hamar kikopik. Tudtok valami tippet adni, hogy mivel tehetném tartósabbá, vagy másik festéket ajánlani?
szia en neha ecettel oblitettem tudom furan hangzik de nekem bevalt a piros hajnal, en lk t hasznaltam jo volt igaz az is kopott de alltalaban az ilyen elenk szinek kopnak de szerintem probald ki az ecetet artani nem fogsz a hajadnak
bocsi az ekezetek miatt
igen, amikor élénkvörös volt a hajam, én is ecetes vízzel öblitettem le, festés után.
ha nem mosod annyit, nem is kopik annyira, de ugye ezt úgysem tudod megállni...:)
hja, második vok, van a Fructisnak pumpás színvédő spray-je, és a Schwarzkopf Glem Vital-nak is van egy jó hajszínvédője, Weizen&Colorin Sofort Aufbaukur.
Próbáld ki őket!
Pont ilyen hajfestéket akartam venni egy időben...
Én fodrászkellékesben kérdezném meg, ott szoktak lenni tényleg profi termékek jó áron, gazdaságos kiszerelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!