Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tehetném tartósabbá a...

Hogyan tehetném tartósabbá a csillámport?

Figyelt kérdés
A szemhéjamra szoktam néha csillámport tenni, ami még megy is, de utána a csillámpor amit feltettem,mindig elkezd leszóródni, az arcomra, meg mindenhova. A kérdésem az, hogy hogyan lehetne tartósabbá tenni a csillámport? Mivel tudnám fixálni? elég kezdő vagyok még a sminkelésben. Előre is köszönöm :)
2010. nov. 29. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Minél apróbb szemű legyen, vagy vannak zselés verziók, de az is elmászik, kenődik, fénylik. Szerintem inkább vegyél egy csillámos tust, az bőven elég, több csillám már kicsit giccses és túlzás is szerintem.
2010. nov. 29. 17:28
 2/3 anonim válasza:
Tegyél a szemedre a bőrszínedhez hasonló alapozót, de ne sokat, az majd megtartja, ha nincs kéznél, akkor valami hasonló színű folyékony szemhéjfestéket, de hallottam már olyat is, hogy hajlakkal lehet jól fixálni a sminket
2010. nov. 29. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Vegyél vazelint, egy kis tubusban keverd össze a vazelint a csillámmal (a csillám kb kétszer annyi legyen, mint a vazelin) és így kend fel egy ecset segítségével.
2010. nov. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!