Ti felraknátok az internetre magatokról bikinis képet?
Figyelt kérdés
Nem gondoljátok, hogy ez azért túlzás?
Rengeteg ember rak fel magáról facebookra ilyen képet!
Ti mit gondoltok erről? Mi a véleményetek? Ti raknátok fel?
2012. aug. 29. 14:09
11/13 anonim válasza:
Én már raktam fel fehérneműset is a gyk-ra a fogyás kategóriába, hogy megtippeljék, hány kiló vagyok. Facebookra biztosan nem tennék, de a bikinis képpel szerintem nincs baj. Sok múlik a pózon!
12/13 anonim válasza:
Ha más teszi fel, nem zavar, ő dolga. Én magamról tuti nem raknék fel, nem is szeretek bikiniben mutatkozni, mivel van rajtam némi felesleg (170 cm, 56-58 kg).
18/L
13/13 anonim válasza:
Én olyat nem tennék fel amin egyedül vagyok a szobában a tükör előtt mert azt leszedik és fölrakják más oldalakra! sztem tudjátok milyenekre! és az nem túl előnyös...sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!