Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti felraknátok az internetre...

Ti felraknátok az internetre magatokról bikinis képet?

Figyelt kérdés

Nem gondoljátok, hogy ez azért túlzás?

Rengeteg ember rak fel magáról facebookra ilyen képet!

Ti mit gondoltok erről? Mi a véleményetek? Ti raknátok fel?

2012. aug. 29. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Bikinis kép és bikinis kép között is van különbség. Szerintem nem túlzás. Akinek jó alakja van, az nyugodtan mutassa meg. :D
2012. aug. 29. 14:11
 2/13 anonim válasza:
0%
Csak akkor tennék fel ha jó lenne az alakom,de nagyon sok ember föltesz úgy hogy egyáltalán nincs jó alakja,na ezt gusztustalannak tartom aztán meg sírnak hogy megy napiszarra a kép :DD
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nem raknék, még Facebookon is csak egy képem van (profilkép), ami le is van védve szóval csak én látom.

De úgy utálom, mikor ilyen kis hülyék egymás után 30 bikinis meg fehérneműs képet raknak fel.

4/13 anonim ***** válasza:
49%
Strandos vagy otthoni? Szerintem belefér, a strandos főleg.
2012. aug. 29. 14:12
 5/13 intrepid ***** válasza:
28%
Szerintetek mit szólnátok hozzá, ha bikinis képet raknák fel magamról? 55/F
2012. aug. 29. 14:14
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
hát max strandosat amin mások is vannak ..de am nemnagyon
2012. aug. 29. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Én tettem fel,mivel nyaraláson,tengerparton (nem bent a szobában tükör előtt) készült egy csomó kép. Ahogy valaki írta bikinis és bikinis kép között is van különbség. :)

16L

2012. aug. 29. 14:18
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Ja,és nem egyedül vagyok rajtuk,hanem barátokkal. Egy csomó vicces kép. Vízibiciklis, vigyorgós. Szóval nem a ribi kategória. :)
2012. aug. 29. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
ha strandos kép akkor szerintem nincs vele semmi baj..de ha olyan kis magamutogatós ribancos képet soha nem tennék fel pedig jó alakom van...19/L
2012. aug. 29. 14:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem tennék fel,de voltunk barátokkal/családokkal lent Balatonon és így néhány barátom töltött fel képeket amin bikiben vagyok és azon bevagyok jelölve:)

Dehát vagyunk rajta vagy 20-an szóval nem zavar, az már,hogy a szobában tükör előtt csücsőrítve fürdirucis képeket töltenek fel,az már zavaróbb.

2012. aug. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!