Hogy tudnák valahogy leszokni róla? :' (
szóval az van hogy van egy nagyon rossz szokásom..a köröm rágás..13éves vagyok és amióta az eszemet tudom rágom a körmöm.kb 1000000-szor megfogadtam hogy:na jó többet már nem rágom a körmöm! szépen megnőtt a körmöm,gyönyörűen kifestettük,de ez már olyan hogy észre se veszem,hogyha lerágom,mert annyira megszoktam már..,olyan mint a cigizés,hogy lehetetlen leszokni róla..de már nagyon csúnyák a körmeim..:'( volt már 2-szer műkörmöm de az se segített..:( rossz ízű körömlakkot vagy mit még nem próbáltam,de nem hinném hogy hatna..annyira szégyenlem őket,de nem tudom abba hagyni a rágást hiába határozom el magam! 3 hónapja van felső fogszabályzóm,de az miatt se hagyom abba..PEDIG abba kéne mert attól lepattanhat egy vagy akár több felragasztott tappancs is..és akkor vége a 170.000-res fogszabályzónak...
VALAKI AKINEK SIKERÜLT,VAGY VAN TIPPJE HOGY SZOKJAK LE,AZ KÉRLEK ÍRJA LE!!!!! MEGKÖSZÖNNÉM,DE NAGYON HA VALAKI SEGÍT NEKEM!!!!:''(
vannak a gyógyszertárban külön ilyen készítmények+vannak rá átlátszó lakkok stb.
próbáld meg. máskülönben csak az akarat.
barátőmnek akaraterővel sikerült,nameg akkorát rácsaptam a kezére mikor elkezdte rágni,hogy valahogy abbahagyta:)
Próbáld meg csipőpaprikázni,vagy vegyél olyan rossz izű lakkot
Gondolj bele,amikor a szádba veszed a körmöd:-170.000-ret kidobni a hülyeséged miatt.
-rengeteg bacilus lehet a körmöd alatt.
Amúgy unokatesóm(11)dettó,mindig rászólok.Sőt,az anyukája is,mamája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!