Ő tényleg kövér?
Kb. egy éve tette fel a lány a kérdést, hogy hogy néz ki, és mindenki azt mondta, hogy kövér, fogyjon. Tényleg az lenne, vagy csak azért írták, mert beképzelt volt?
Hasban elég erős, de én nem mondanám kövérnek max, picit ducinak. Az már egy másik kérdés, hogy más ember mit mond.
Egyébként valakinek ez jön be, valakinek nem. Ízlések és pofonok :)
De mondjuk egy orvos már biztos az mondaná erre, hogy kövér. Én ennél vékonyabb vagyok nem kicsit, formáim is mások, és nekem is azt mondták, hogy az vagyok (orvos) :/
7. vagyok :)
Szerintem egyébként meg az a baj, hogy mindkenki azt a hülye BMI-t veszi alapul. Az ilyen kalkulátorok nem tudják megnézni, hogy oszlik el rajtad a súly, milyenek a csontjaid, mennyi az izomtömeged stb.
Van olyan ember az osztályban is, aki sokkal husibb nálam, mégis jó neki a BMI-je. Van olyan barátnőm, akit megtippelek x kilónak, mert úgy néz ki ahogy, és több mint öt kilóval kilogrammal is kevesebb annál, amit tippeltem.
Tehát szerintem a BMI részben hülyeségnek is mondható, mert sok dolgot nem tud megállapítani. Jó, persze bizonyos mértékben jó is, de szerintem egy orvosnak nem ezzel kéne számolni, hanem hogy ránéz az emberre és mennyire látja elfogadhatónak az illető kinézetét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!