Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezekröl mit gondoltok? Csak...

Ezekröl mit gondoltok? Csak én látom a lényeget? Miért ilyen a kövér nök 70%-a?

#baj #kövér #undor #szànalmas #örömlàny
2012. aug. 26. 12:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

leírnád, mi a lényeg?

mert nem nézem meg ezeket...

120 kg/n :)

2012. aug. 26. 12:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
aha szóval te egy megrendezett műsor alapján döntöd el milyenek a kövér nők? hát gratula
2012. aug. 26. 12:38
 3/13 anonim válasza:
46%
sajna rossz hírem van nem ők a kövérek, hanem te vagy a hülye. az első videó barnát néztem, örülnél te ha ilyen csajod lenne
2012. aug. 26. 12:40
 4/13 A kérdező kommentje:
hàt pedig kövérek, bocsi.
2012. aug. 26. 12:46
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
hát azok kövérek
2012. aug. 26. 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Hát, én még csak az elsőt nézem, de elszomorít, hogy manapság az ilyen csajt kövérnek tekintik a fiatalok.

Kicsit telt, de abszolút normális, nőies testalkata van...

Fogalmad sincs a kövérségről...

Viszont kb a felénél tartok, de még mindig nem tudok rájönni, mire is gondoltál azzal kapcsolatban, hogy milyenek a kövér nők?

2012. aug. 26. 12:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Belenéztem a másodikba is, de nem stílusom, tuti nem nézem végig... elárulod végre, mire akarsz kilyukadni?
2012. aug. 26. 13:07
 8/13 A kérdező kommentje:
utolso, elég szomoru a felfogàsod...na mindegy, NEm firtatom, beteg egy vilàg ahol a kövéreket többre tartjàk mint a szép karcsu nöket! Nem vagytok normàlisak...
2012. aug. 26. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

kinek a pap kinek a papné... vagy a paplan... az első videóban a csaj nem kövér csak duci... nem láttál még kövér nőt...

amúgy meg a "kövérség" a jólét és az egészség szimbolikája, ha végig nézed a művészetet mindig is ez volt a normális alkat nem pedig a mostanság "divatos" anorexia

2012. aug. 26. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom, miért beteges a felfogásom...

Én is kövér vagyok. Többnyire egészségügyi okokból, megoldás folyamatban, de ebbe most nem mennek bele...

De nem érzem magam emiatt se többnek, se kevesebbnek, mint a karcsú nőket...

Akkor ezek szerint nekünk kellene kevesebbnek éreznünk magunkat? De miért is?

Ugyanolyan emberek vagyunk... elhiszem, hogy fontos a külső, de ne az alapján legyünk már teljes egészében megítélve...

Ahogy a kövérek között is vannak normálisak, és hülyék, ugyanúgy a soványak között is...

Miért pont a testsúly a mérce? Miért nem az iskolázottság, vagy beosztás, vagy diplomáciai érzék? Vagy kedvesség, és sorolhatnám....

2012. aug. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!