Új suli, ismeretlen emberek. Mennyire lehet az ismerkedésnél hátrány ha valaki nem tökéletes?
Köszi mindenkinek!:)
Tulajdonképpen könnyen barátkozom, ha a másik fél is szimpatizál velem.Sosem volt gondom azzal, hogy "idegen" helyen idegen emberekkel elkezdjek beszélgetni. Pl. koncerten, vidámparkban, strandon. Csak azért kicsit izgultam:) De mostanra már tudom, hogy nincs miért!:):)
Ha jófej vagy, minden rendben lesz.
Gimiben sajnos engem is kiközösítettek, meg ribinek tituláltak, csak azért, mert szép vagyok és szőke a hajam.
Szóval, nem azon múlik hogy nézel ki, inkább azon, milyen a természeted és milyen emberek közé kerülsz.
Köszönöm!:)
Tulajdonképpen van olyan ember az osztályban aki talán kritizálhatóbb nálam(egy alacsony, fogszabis vékonyka fiú...) de én megfogadtam, hogy mindenkivel! próbálok sokat beszélgetni és egyebek a táborban.:) Ha valaki, akkor én biztos nem fogok senkit kinézni. Érettnek tűnik az osztály, egyaránt fiúk-lányok, szerintem szép évek elé nézek.:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!