Fiúk! Nagy hátrány ha egy lány szemüveges? Mert én úgy veszem észre, hogy igen 15/L
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 21:22
1/5 anonim válasza:
Ez nem kéne, hogy hátrány legyen.
Szerintem nem is hátrány.
2/5 anonim válasza:
Az én barátnőm szemüveges és nagyon jól áll neki, szóval szerintem van akinek jól áll, van akinek nem.
3/5 anonim válasza:
Ugyan nem fiú vagyok, de tapasztaltom van. :D
Sose éreztem hátránynak. Megfelelő keretet kell találni, és kész. :)
Egyetlen hátrány, ha a pasid is szemüveges, akkor vicces tud lenni a helyzet. Ne tartsd hátránynak. :) Nekem inkább a védjegyem, nélküle lehet fel se ismernek.
Barátom szerint meg olyan, mintha két csaja lenne kb, olyan más vagyok szemcsi nélkül. xD Szóval még előny is lehet belőle. XD
22L
4/5 anonim válasza:
én is úgy vettem észre,hogy hátrány,ezért lecseréltem a szemcsit lencsére.100ból 99 mondja h miért van lencsém,és h azonnal legyek megint szemüveges..:) tehát vkinek kifejezetten előnyösen áll..:)
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem hátrány:) rengeteg csinos szemüveg van már:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!