Erről az atletikus testről mit gondoltok? (kép)
2012. aug. 22. 21:05
1/13 anonim válasza:
Kicsit talán túl van dolgozva. Igaz én jobb szeretem ha egy srác szálkás típus.
De hát ízlések és pofonok.
Attól függetlenül egyetlen szó: hűha! :)
2/13 anonim válasza:
Az biztos hogy szép kisportolt test, de nekem ez egy kicsit sok.22/L
3/13 anonim válasza:
17 vagyok és valami ilyesmiért járok edzeni.
4/13 anonim válasza:
ez a kép már volt fönt csak akkor ki volt vágva az arca... amúgy nekem tetszik :) 15,5/L
5/13 anonim válasza:
az arca nem tetszik,viszont a teste az szép valóban.ennek ellenére "nem kéne" mert állandóan csak azon görcsölnék hogy én is tökéletesen fessek mellette,meg főne a fejem a sok nyálcsorgó lány miatt.ennél tovább viszont ne gyúrja magát mert az már sok lenne nagyon.
6/13 anonim válasza:
nem tetszik. nekem is inkább a szálkásabb pasik tetszenek, nem az ennyire muszklimenek.
7/13 anonim válasza:
Én a vékony és izom nélküli srácokat szeretem, szóval ez nekem gusztustalan test kategória... rossz ránézni.
26L
8/13 Gress válasza:
Nem szálkás?Hát akkor milyen?A szálkás nem azt jelenti ám hogy úgy néz ki mint egy 40 kg-s köcsög.Túl izmos :DD na legyen már az is baj hogy izmos :D
9/13 anonim válasza:
Nem, nem túl izmos és nem sok. Nekem nagyon tetszik az ilyen test, jó darabig el tudom nézegetni...
27N
10/13 anonim válasza:
Ha a hasa nem lenne ennyire kockás... A többi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!