Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén félek az egyetemtől , vannak barátaim, de elég aszociális típus vagyok, gyűlölök bulizni , és nevetségesen ronda vagyok, így barátnőm ugye nem is lesz soha. Nem szeretek sem piálni, sem dohányozni, úgy alapból ezeket nem. Gólyatáborba ezért nem is mentem. Milyen egyetemi élet vár így rám ?2012. aug. 20. 16:21
2/8 anonim válasza:
ugyan már.az egyetem nem a bulizásról szexről szól.ezt csak az amerikai filmekben látod.Ott sokat tanulnak.Nem lesz semmilyen gondod
4/8 anonim válasza:
Átlagnál csöndesebb, ám mindenkinek meg van a maga társasága, csak találd meg!
5/8 A.Romanov válasza:
Én sem szeretek bulizni, sem inni nagyon. Valamint most megyek egyetemre én is. Elsősorban tanulni megyek, ezért engem ez nem annyira foglalkoztat a szociális élet, majdcsak lesz valahogyan.
6/8 A kérdező kommentje:
Jó de valamilyen kommunikáció azért mégis csak kell ! Meg mindig félek,hogy kiröhögnek a rondaságom miatt ! :D
2012. aug. 20. 16:29
8/8 anonim válasza:
Vannak bulizós egyetemisták, meg nem bulizósak. Így is jól fogod Magad érezni, csak ne próbáld meg megjátszani, hogy másmilyen vagy! Meg fogod találni a társaságodat, nyugi! ;) Én is így voltam vele, de erőt vettem magamon és pozitívan álltam az egészhez! Jó is lett a vége! No para! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!