Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok errol?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, es nagyon azt ereztette, hogy tetszem neki, ossze akar velem jonni. Jopar hetig ismerkedtunk, majd megkerdeztem tole, hogy akkor most mi van kozottunk, erre annyit mondott, hogy o szeretne velem lenni, de fel, hogy nem lesz nekem o eleg, mivel o nem tudna megadni azt se, hogy mondjuk minden masodik hetvegen elmenni velem valahova, mivelhogy az apja kocsijaval jar, es lehet, hogy az apjanak is kell... Anyagilag nagyon jol allnak, viszont ezek az autos teman parazik...2012. aug. 21. 11:41
1/5 anonim válasza:
mert derogál neki a tömegközlekedés
2/5 anonim válasza:
Valószínű, az előző csaja pitsáját hordozgatni kellett mindenhová!
3/5 anonim válasza:
Szerintem mondd neki, hogy akkor felejtsük el a dolgot, valamint azt is, hogy ezzel az erővel ne is keressen nőt magának soha.
4/5 anonim válasza:
Miért kéne megmondania, hogy felejtsék el???
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy azon parázik, hogy te fogsz azon parázni, hogy nincs kocsi:) Szoval érted...
Annyi az egész, hogy közlöd vele, nagy ívben leszarod azt a kocsit, nem aútózni akarsz, hanem vele lenni...
5/5 anonim válasza:
magyarázd el neki, hogy téged nem érdekelnek ezek a dolgok
a legjobb barátom pont ilyenen ment keresztül, egy kis apucikocsijával furikázó szó szerint gyökér, lapátfülű, nagyképű kapafogú barom vitte el a barátnőjét, és hangot is adott ennek a félelmének, azóta fél, hogy esetleg minden lány ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!