Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol? Ti maradnatok egy ilyen pasival? Tenyelg valami gond van vele?
Itt a válasz! A srác lehet bulizott inkább, vagy túl lazán vette az egyetemet..., nálunk műszaki karon kb. az emberek 80%-a kihullik(ezzel nincs semmi gond, majd kezd mást), de újra talpra állt és megcsinálta! (nemhogy becsülnéd)
Rossz a kapcsolata a szüleivel, akkor meg költözzön el, vagy egy albiba haverokkal, vagy ha úgy érzed veled!
Miuán olyat nem írtál, hogy a srác perverz, összefekszik mindenkivel, aki jön és hogy pszichiátriai eset, ezért semmi kizáró tényezőt nem látok!!!
Én is 24vagyok és még nem volt kapcsolatom, így reményt sem látok arra, hogy 30alatt feleségem legyen, de emelett szerintem normális férfi vagyok! Csak bennetek nőkben megvan az a hülyeség, hogyha egy férfi nem kelt el 30alatt, azzal baj van! Jellemzően ezek a férfiak képviselik a legnagyobb értéket!!!! Dolgozik, nyugis, nem bulizik orrba szájba és legtöbbször jóval éretebb gondolkodásúak, mint a legtöbbkoruk beli!
Nem kizáró tényezők!
Ha belédszeret, akkor nem lesz baja és nem csal meg! Be szokott nyomni..., és ki nem? Én is, van, hogy ketten vittek haza, de nem vagyok rossz ember! Nem vagyok ettől alkoholista, drogos és munkakerülő, terorista sem!
Amiket leírtál, az a legkisebb gond!!!! Nagyon sok kiscsaj összetehetné a kezét a sok perverz, skalpgyüjtő és munkakerülő és bájgúnár mellet, hogy ennyi baja legyen a barátjával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!