Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Mi a szerelem, és mi a fellángolás? 20/F
Nekem ez a véleményem:
Szerelem: boldog vagyok valakivel, jó érzés ha átölel, megcsókol, hiányzik ha nincs velem és soha sem tudnám elhagyni, a szex bármilyen okból történő hihagyása sem jelentene gondot egy időre (vagy akár még örökre sem), csak velem legyen
Fellángolás: Túlságosan is hiányzik egy rövid ideig az illető, a szíved gyorsan ver ha meglátod, kívánod vele a szexet, de egy idő után elmúlik az érzés és mást keresel helyette, ha nem jó a szex, még gyorsabban elmúlik
Szerelem: Sokáig tart, évekig akár.
Fellángolás: pár hónap (3-4 max.), random személy iránt. Olyan mint a szerelem, csak mégse.
Szerintem meg a kettő kombinációja.
Attól még túlságosan hiányozhat, mert szerelmes vagyok belé, nem? SŐT! :)
A szívem is gyorsan ver, ha meglátom, kívánom is vele a szexet.. most akkor csak fellángolás? Aligha.
Mindenkinek mást jelenti a szerelem.
De azért örökre szex nélkül...Talán butaság kijelenteni, hogy ezt tényleg bárki el tudná viselni. Attól még lehet szerelem, de ha SOHA nem feküdhetnék le a pasimmal, lehetnék én belé akármennyire szerelmes, egy idő után akkor is a kapcsolatunkra menne.
De hát ez az én személyes véleményem.
A szerelem tényleg egy életre szól...érzed, hogy soha nem tudnál élni nélküle, mert ő a másik feled. Az életed üres és céltalan lenne nélküle. Biztonságot, boldogságot ad ez az érzés.
A fellángolás a szerelemmel ellentétben bizonyos idő után alábbhagy...kikopik az emberből, nem hegy mély nyomot benne. Egy ideig szép, izgalmas és jó érzés, de idővel teljesen elkopik.
Szerintem ez a különbség.
Már megint miért kellett lepontozni? :D Úristen!!!! Már egyéni véleményem sem lehet.
Akkor majd én is beállok a bólogató társadalomba: Igen is véleménynyilvánítók, nektek van igazatok, teljesen egyetértek veletek, nincs más saját véleményem.
Ha jól látom a kérdés úgy lett kirakva TI mit gondoltok.... Én leírtam egy SAJÁT véleményt..... Kutyuskák..
Nekem pedig az a saját véleményem, hogy a két dolog között nincs éles határ! Ahány szerelem (fellángolás), annyiféle!
Egy nagyon széles skálán mozog az egész a szimpatizálástól a halálos szerelemig. Hogy mely ponton választjuk a ketté, az annyira szubjektív, hogy nem is nagyon van értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!