Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt minek lehet nevezni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt minek lehet nevezni? Szerelem, fellángolás?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sokat változtam. Lefogytam, és nőiesedett is az alakom (főleg mellben). Régebben emós voltam, folyton feketében járkáltam, nem adtam magamra és nem voltak barátaim (csak egy, aki ugyanakkor és ugyanúgy változik mindig mint én, ő a lelkitársam, már 14 éve töretlenül legjobb barátok vagyunk.:)) Most, hogy adok magamra, mindig megcsinálom a hajam, színes/divatos ruhákat hordok, és barátkozok, egyre többen tartanak jófejnek. Eddig ameddig emós voltam, egyetlen egy fiú sem nézett rám... Most pedig mintha pár hét alatt belecsöppentem volna a mély vízbe. Van az a srác, aki egy "közkedvelt" személy. Mindenki szereti, mindenki ismeri, és a sulim 70%-a bele van esve.

Mostanában ölelget, mindig mellém ül, és mélyen a szemembe néz, egy csomó ideig, még csak nem is pislog. Gyönyörű szeme van mellesleg.:)

Sokat beszélgetünk, mindig a vállamra hajtja a fejét, és folyton a közelemben van. Mondta, hogy tetszem neki, és imádja a szememet. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy még senkivel sem látta így, és mintha velem olyan más lenne, mint bármelyik eddigi barátnőjével - én nem vagyok a barátnője. Ő egy olyan típusú srác, akinek hetente másik barátnője van.

Nekem is tetszik, ezt be kell vallanom. Egész nap rá gondolok, és liftezik a gyomrom.. vagyis hát.. nem is tudom, olyan különös érzéssel tölt el ha eszembe jut. Éjszakánként sem nagyon tudok mostanában aludni, mert folyton rágondolok. Az órákon, szünetekben, itthon, különórákon, versenyeken, az angol nyelvvizsgámon is róla beszéltem.. Nem mondtam senkinek eddig, de imádom amikor a közelemben van, és amikor megölel, azt kívánom bárcsak soha ne engedne el.. Ez mi? Csak fellángolás? Vagy.. szerelem? Eléggé "érzelmi-nyuszi" vagyok, mivel az anyukám 2 éves koromban itt hagyott minket. Apuval meg ezt valahogy nem tudom megosztani.. Ő mégis csak az apám!:) Van egy bátyám, ezeket neki szoktam elmondani, de ő csak mosolygott, amikor erről beszéltem neki.. Furcsa..

14/L - Ő pedig 15/L

2012. máj. 16. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt senki se tudhatja, lehet hogy egyelőre még ti sem.. Majd kialakul :)
2012. máj. 16. 14:39
 2/7 tsz-tag ***** válasza:
most ő lány vagy fiu?
2012. máj. 16. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
De szép :) Sajnos a fiúkat nem lehet kiismerni, sosem lehet tudni mit akarnak. Én egy ilyen lehegőséget elszalasztottam, amit bánok is mert talán én más voltam neki. Én azt mondom, hogy ragadd meg a pillanatot addig amíg mēg ilyen sokat van veled. Mindenhogy jól jársz végülis. Ha 1 hét múlva otthagy, legalább kipróbáltad ésegy hétig mindig vele voltál, ha pedig nem akkor bizonyára szerelem minkét részről. :)
2012. máj. 16. 14:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Ó, basszus.xd elírtam. Ő nem Lány, hanem fiú.Bocsi.xd

Szóval én: 14/L, Ő: 15/F Megszokásból L-t írta.

2012. máj. 16. 14:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

3.: Igazad van, végülis egyszer élünk!:)

2012. máj. 16. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de 15 évesen annyira nincs komoly érzelmi szinten, mint ahogy azt te gondolod. Az írásodból ítélve eléggé érett vagy. Szóval én úgy gondolom, ha nem szeretnél egy lenni a sok közül, akkor hagyd. Ha viszont ki szeretnéd próbálni, hogy milyen lehet vele, akkor próbáld meg, hisz még fiatal vagy, de semmi komolyat ne tervezz, mert az biztos, hogy életre szóló szerelem nem lesz belőle. Legalábbis nagyon nagyon minimális az esély rá.

Amúgy az alap kérdésedre válaszolva, ilyen korban még nem tud az ember különbséget tenni, és nagy túlzással hetente másba szerelmes. De ezt még úgyis hiába mondja az ember, nem hiszed el, mert te máshogy érzed. :)

Éld az életed, próbálj meg ne ennyit töprengeni, hagyd hagy folyjanak az események a maguk útján.

28/n

2012. máj. 16. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Az egyik haverom hasonlít a fiúhoz.

Hetente cseréli a barátnőit, több lányt is kiakasztott már miatta. Kötődsz hozzá, ez biztos, de szerintem sokkal jobban ismerd ki. Tényleg nagyon szép sztori, de őszintén szólva, nem tenne jót neked, hogy te lehetnél a következő "prédája". Ha rosszul gondolom, akkor sok boldogságot nektek. :))

2012. máj. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!