Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerelem lenne?
Pár hete megtetszett egy fiú... Elvileg én is tetszek neki, nagyon sokat beszélünk, és találkozni akar velem, de most nem ez a lényeg... Nem is a leghelyesebb, én is belátom, hogy vannak nála helyesebb fiúk, de nekem ő a legaranyosabb meg minden... Nagyon sokat gondolok rá és írok neki, meg ő is nekem, de én a barátaimat sem hanyagolom el..
Mindenhova felírom a nevét álmodozok róla és miatta elfelejtettem az exemet akibe 5x lettem szerelmes, és miatta túlléptem rajta...:) Érdekel a hobbija, az élete stb és nem csak járni akarok vele... Szerintetek ez szerelem vagy afféle fellángolás ami 1-2 hónapig tart?
nem csak járni akarsz vele? mi az amit még lehet csinálni ebben a a korban (tizenévesen)és ebben a fogalomban, hogy járás, mert szerintem elég sok mindent magába foglal
mire gondolsz?
Hát köszönöm a választ, találkozok vele minél hamarabb..
Úgyértem. Nem lefeküdni, mert ahoz túl fiatal vagyok még, meg én nem is vagyok olyan.
Hát én úgy értettem, hogy szeretni akarom, meg, hogy ő is engem és együtt legyünk jó sokáig.. Nem csak járni akarok, vele, hanem szeretni is.. Mert sajna már ismerek olyanokat akik nem szerették egymást csak kényszerből jártak.. Vagyis így, nem tudom úgy elmagyarázni... 15 vagyok...
attól, hogy jártok, még szerethetitek egymást ez nem kizáró ok
általában ha két ember együtt van szeretik egymást és még nem elég idősek ahhoz, hogy házasság legyen belőle, akkor azt úgy hívják, hogy járnak...erre akartam kilyukadni
Én sem akartam még összeházasodni.:)
Csak találkozni vele és ha összejönne akkor járni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!