Ez már kövérnek számít? (képpel)
Hány kilónak saccolnál?
Nagyon elégedetlen vagyok az alakommal :(
Ahogy a képen is látszik, főleg a hasam és a csípőtájék gáz nagyon. 3 gyereket szültem, a legkisebb 8 hós lesz. Nem húzódik vissza a hasam, és a csípőm is kiszélesedett. Ezen tudok valami sporttal, diétával segíteni? Vagy reménykedhetek, hogy az idő is segít kicsit?
Hasizom gyakorlatok rendszeresen végzek itthon, de nem látom, hogy segítene bármit is.
Strandra készülünk egyik nap. Gáz, ha két részes fürdőruhát veszek? Eddig tankinit hordtam, de idegesít, és nagyon lassan szárad meg.
27 vagyok egyébként. És köszi, aki válaszol :)
Ne izmosítsd a hasadat, mert nagyobb lesz csak. Helyi zsírégetés nem létezik, így a a felülésektől nem fog lemenni a felesleg a hasadról. A diétával és az edzésekkel kapcsolatban nézz szét ezen az oldalon, találsz mintaétrendet és tornákat is. [link]
Nem tudom, hogy az oldalon vannak-e ingyenes videók, de ha nem találsz, akkor próbálj meg letölteni egy DVD-t torrenttel.
Egyébként nem létezik olyan test, amit nem lehet átalakítani diétával és mozgással. :)
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó: Ezen jót nevettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!