Ez már kövérnek számít? (képpel)
Hány kilónak saccolnál?
Nagyon elégedetlen vagyok az alakommal :(
Ahogy a képen is látszik, főleg a hasam és a csípőtájék gáz nagyon. 3 gyereket szültem, a legkisebb 8 hós lesz. Nem húzódik vissza a hasam, és a csípőm is kiszélesedett. Ezen tudok valami sporttal, diétával segíteni? Vagy reménykedhetek, hogy az idő is segít kicsit?
Hasizom gyakorlatok rendszeresen végzek itthon, de nem látom, hogy segítene bármit is.
Strandra készülünk egyik nap. Gáz, ha két részes fürdőruhát veszek? Eddig tankinit hordtam, de idegesít, és nagyon lassan szárad meg.
27 vagyok egyébként. És köszi, aki válaszol :)
Kövértől rohadt messze vagy.
Én csak 1 gyereket szültem, 3 éve lassan. De simán cserélnék veled...
Ha 3 gyerek után így néznék ki elégedett lennék. :)
De egyébként a lábaid szépek, öltözködésben azt kéne hangsúlyoznod. És lehet, hogy el kéne járnod futni vagy ilyesmi, sportolni, mert sajnos a hasizom gyakorlatok önmagukban nem segítenek.
Szerintem nagyon csinos vagy! És nem, ez még nem a kövér kategória. :)
Nyugodtan vehetsz fel fürdőruhát.
Egyébként, Én a zumbát tudom nagyon ajánlani. Heti 3* csináltam, és csodás hasam lett tőle. Élvezetesebb mint a futás. Bár MÉG nem szültem, de szerintem sikerülni fog :)
22/N
Lehet velem van a probléma és pontozzatok le,de számomra a csinos nem itt kezdődik.
Viszont 3 baba után abszolút elfogadható.
Hiába végzel hasizom gyakorlatokat,helyi zsírégetés nem létezik,azaz ha mindenhonnan kell fogynod,hogy lemenjen a pocak,mert azt nem tudod megcsinálni,hogy egy adott helyről égesd a zsírt...sajnos(Jó is lenne:D)
Figyelj az egészségedre,vigyél be kevesebb kalóriát és sportolj sokat(már amennyit a 3 gyermek mellett lehet),felüléseket is ,úgy mint eddig.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!