Anyum nem engedi hogy kiszedjem a szemöldököm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok(lány) de anyum nem engedi hogy kiszedjem vagy kozmetikus kiszedje a szemöldököm, mert még fiatal vagyok és majd kialakul, vagy mi. Hogy tudnám rávenni, mert már mindenhogy próbálkoztam, de sehogy sem megy. Sajnos nagyon sokan csúfolnak emiatt, pedig ha szemöldököt nem nézzük, akkor teljesen rendben vagyok. köszönöm előre is:)2012. aug. 17. 18:38
11/16 anonim válasza:
Azért csak az édesanyja, és meg értené hogy milyen ez a lányának ha cikizik. Na mindegy. :D
12/16 anonim válasza:
Milyen anya az olyan aki hagyja hogy a gyerekét cikizzék?? Elmondom: rossz anya. Ez van. Keress egy értelmes kozmetikust aki megcsinálja neked szépre. Nem lesz abból semmi gond. Húgom már 11 évesen mehetett kozmetikushoz kiszedetni.
13/16 anonim válasza:
nővéred nincsen? nekem a nővérem szokta kiszedni... de mondd meg neki, hogy mindenki e miatt cikiz, és hogy szerinted már el is jött az ideje...ez nem olyan mint egy piercing vagy egy tetoválás vagy fültágító...ez ápoltságot sugall (legalábbis felém) ha valakinek nem 1 szemöldöke van hanem kettő :D amúgy ne szedesd olyan vékonyra, hogy nagyító kelljen, szerintem ha van formája, nagyon szép tud lenni a vastag szemöldök
14/16 B25 válasza:
13 vagyok és már párszor szedtem a szemöldököm. De nem is mondtam anyukámnak. És egyébként nem olyan fontos!
15/16 anonim válasza:
Ez nem tudom hogy jön ide de mindenkinek vannak kis pihék a két szemöldöke között
16/16 anonim válasza:
Nekem 12evesen anya mondta hogy kiszedi nekem xdddd nem is en hoztam fel. De sokkal szebb az arcom ha a szemoldokom vekony es ivelt nem pedig oserdo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!