Szerintetek kiszedjem a szemöldököm?
Figyu egy srác mért ne szedhetné,ha zavarja?Ha nem tetszik,akkor hajrá;)
Ettől még férfi maradsz és nyugi,nem 1 pasi szedi;)
Jajj, először nem olvastam, hogy fiú vagy és aztán meg a "faterod" mondja hogy férfi vagy... egy kicsit meglepődtem! :D Nah, de komolyra fordítva a szót:
Sztem gáz ha kiszeded! De ha téged zavar, akkor tőlem próbálkozhatsz, de el bírom képzelni, hogy egy 13 éves fiú mit művelne a szemöldökével, ha nekiesne... A magánügyi dolgok az a kozmetikussal vannak kapcsoltban, mármint vele van bajod? Mert ha igen akkor sztem elég sok van még... Ha pedig vmi olyasmi, hogy kiderült mondjuk a osztályban, hogy kiszedeted a szemöldököd, akkor gondolj bele, hogy mi lenne ha az derülne ki, hogy saját magadnak szeded...
Szóval nehogy ki szedd! Ez a lényeg! :D Ha pedig mégis úgy döntesz, hogy ellentmondasz neked :D, akkor legalább egy hozzáértő emberrel csináltasd!
Szedd ki ha zavar, de csak keveset és szabályosan, könnyű elrontani még nekem is pedig én már 10 éve szedem magamnak.
Ettől még férfi maradsz, nem ezen múlik. Szerintem is jobb egy vékonyabb szemöldök mint egy olyan Joe Jonas féle dzsungel... ő is igazán szedhetné, jobban nézne ki sokkal.
Nálam már az sok lenne, ha egy férfinak megfordulna a fejében a szemöldökkiszedés.. de hogy szedje is folyamatosan...
tőlem amúgy azt csinálsz, amit akarsz, de hányok a mai emberek nagyjától, és ebbe te is beletartozol. bocs.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!