Iskolások, ti is elkezdtétek a szépülést szeptemberre? (:
Figyelt kérdés
Nekem ez mindig egy ilyen rituálé, 1-2 héttel a suli előtt:)2012. aug. 15. 22:20
11/15 anonim válasza:
Én vettem egy csomó ősziesebb ruhát. És nemsokára rakok pár melírcsíkot a hajamba.
12/15 anonim válasza:
14 vagyok, én ilyenkor testápolót használok mindennap meg arcpakolás... Úgyhogy igen nekem is van ilyen "rituálém,,
13/15 anonim válasza:
Atyaég..rituálé?? Én annak idején max vettem pár melegebb cuccot,meg pár füzetet és tollat..ami szükséges. Az iskola azért van,hogy ne halj meg hülyén és esetleg némi agyat tegyen a gyerek fejébe..de ezek után már sejtem miért van annyi agyatlan tizenéves csitri..mert ezzel tölti az idejét...
14/15 A kérdező kommentje:
Just sayin', évfolyamban első vagyok több tantárgyból, ennyire vagyok üresfejű csitri:D
2012. aug. 17. 19:08
15/15 anonim válasza:
tegnap 09:57-es vagyok..és a kérdező legutolsó kommentje előtti válaszolónak üzenem, hogy attól, hogy valaki igényes és adni akar magára iskolában is még NEM üres fejű csitri!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!