Iskolások, ti is elkezdtétek a szépülést szeptemberre? (:
Figyelt kérdés
Nekem ez mindig egy ilyen rituálé, 1-2 héttel a suli előtt:)2012. aug. 15. 22:20
1/15 anonim válasza:
Milyen rituálé?Én egész nyáron dolgoztam érte...nyár eleje óta kondizok,fogytam 15 kilót,most már egészen "kigyúrt" vagyok.A pattánásokat kozmetikussal kezeltetem+otthon.Szval ez nálam nem 1-2 héttel a suli elött kezdődött:DDD
2/15 A kérdező kommentje:
Húú, gratulálok:)
Nekem ez abból áll, hogy többet eddzek, nem eszem édességet, veszek pár ruhát, összeállításokat gondolok ki, többször használok haj/arc pakolást, pedikűr, manikűr, kozmetikus, fodrász:) Meg persze füzeteket veszek, tolltartót rendbe rakom, órarendet csinálok.
2012. aug. 15. 22:34
3/15 anonim válasza:
Én is már úgy nyár elején kezdtem el, leadtam már 7 kilót, jártam bőrgyógyásznál is, és a krémektől végre nincsenek pattanásaim. Mondjuk a mitesszerek megmaradtak, úgyhogy voltam kozmetikusnál pár napja. Meg majd fogok venni 1-2 ősziesebb ruhát is, hátha hideg lesz már szeptemberben. :)
4/15 anonim válasza:
Nekem ez alap dolog, nem csak suli előtt... :D
5/15 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele,mint az utolsó..nem csak suli előtt szeretnék szép lenni,hanem egész évben ápolom magam ugyan olyan odafigyeléssel:)
6/15 anonim válasza:
én nyaralok, bulizok, élem a nyarat:D
saját magam ápoltságára meg egész évben igényes vagyok szval nincs külön 'rituálé'
7/15 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, én se egy évben egyszer megyek kozmetikushoz meg vásárolni, csak ilyenkor különösen nagy figyelmet fordítok rá:D
2012. aug. 15. 23:38
8/15 anonim válasza:
nálam is. nemrég kezdtem el kozmetikushoz is járni, meg utolsó héten fodrász, kozmetikus, manikűrös
9/15 anonim válasza:
Én nem csicsázom ki magam külön a sulira, az iskola amúgy sem divatbemutató
10/15 anonim válasza:
Én is egész nyáron dolgoztam érte 10 kg minusz eddig, lebarnultam, nemsokára megyek fodrászhoz beújítók vmi új hajszínt, plusz pár cuccot sem ártana vennem :DD 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!