Hogy nézek ki? Véleményetek?
2012. aug. 14. 17:45
51/58 anonim válasza:
Olyan modelltípus vagy. Lehetnél arcmodell, fotómodell, csak kifutóra ne mert tönkretesznek a sok fogyókúrával, és beesett arccal már nem lennél szép egyáltalán. De most nagyon szép vagy.
52/58 A kérdező kommentje:
köszi. ^^ egyébként most kezdtem el modellkedni.
2012. aug. 15. 15:45
53/58 anonim válasza:
naez az utolsó kép viszont nemjó:/// csak a lábaidat hangsúlyozza de a felsőtested előnytelenül fest
54/58 anonim válasza:
kedves kérdező, neked miylen színű a hajad?:) egyszerűen nem tudom eldönteni. az első képen oylan lilás-bordós-barna.
vagy csak a fényviszonyok miatt?:) nagyon tetszik!
55/58 anonim válasza:
Mutass már egy egyszerű, otthon készült, cicoma nélküli képet magadról. Megérzés, hogy az lenne a legjobb..
57/58 anonim válasza:
Mikor mosolyogsz az nagyon szép :)
58/58 anonim válasza:
Lány vagyok, de szerintem minden szempontból tökéletes és gyönyörű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!