Lány szemmel írom:
kicsit duckó vagy és az arcod is furi. Az ilyenekre én azt szoktam mondani hogy tehénészlány beütése van :D
előnytelenül
Haj borzalmas.
Rossz beállítás.
Ez a kivertkutya-nézés nem túl vonzó.
A melltartó pántja kilátszik-ízléstelen.
Neked egy stylist kell és minden oké lesz. Mert amúgy helyes lennél, de direkt elrontod magad.
Lány szemmel:
a haj borzalmas (bocsi, nem akarlak megsérteni, csak mondom, amire gondolok). Mind a frizura, mind ez a kettős szín. Vagy melír legyen, vagy egyszínű, de hogy a frufrud más színű, mint a többi, az kissé bohóc-féle. A frizura meg csak natúr nem tetszik, de ízlések és pofonok.
smink még annyira nem is létfontosságú, viszont az arcodon jelentősen pozitív irányba változtatna egy mosoly, nem pedig ez a síri arckifejezés... mintha éppen most halt volna meg a kiskutyád, kb olyan arcot vágsz. nem valami vonzó, mint ahogy előttem írta valaki.
duci szerintem nem vagy- a kép alapján-, csak előnytelen a beállásod. meg talán a ruhád. és tényleg nem mutat jól, ha kilátszik a melltartó pántja, vagy ha semmiképp se tudod eltakarni, akkor legyen a felsővel egyszínű, vagy ahhoz színben passzoló.
de hogy valami pozitívat is mondjak: a szemeid szerintem szépek. de mosolyogj, az istenért, az milliószor szebbé varázsolná az arcod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!