Ha nezek egy filmet miert vagyok hetekig a hatasa alatt? (folyt. Lenn)
Szoval, ha mar jartam ugy parszor h megneztem egy sorozatot , mire a vegere jutottam egy ilyetseg fogott el, hogy mit csinalok a film nelkul, es mindig az adott szineszre gondolok egesz nap ,aki megfogott a filmbol,miert van ez? ha egy filmet nezek ami nagyon megtettszett es annak a szereploje egy velem egy idos lany akkor szeretnek a helyebe lenni. Ez nagy hulyeseg , de szeretnem tudni mitol van ez? vagy miert.
18multam, lassan 19 vagyok, a tinikorszakombol mar kinottem, szerintem!
ez mindenkivel így van szóról szóra ahogy leírtad. akkor ha sokrészt nézel egymás után több nap is.
velem először a dragon ball gt-vel volt így. egy hónap alatt megnéztem a Z-t meg a gt-t, a végén elsírtam magam xD egyetlen film/sorozat amit 'sikerült'. én nem a helyükben szeretnék lenni hanem rámragad egykét szokás a karakterektől. a dragon ballból például még mindig(3 éve) megvan az a szokásom hogy kicsit előre döntöm a fejem amikor másra nézek.:d
azóta már sok ilyen volt, de azonnal azon kezdek gondolkodni hogy mivel foglaljam le az agyam. ha valami mást csinálok, másik film, olvasás, hétköznapi dolgokon agyalás, holnapra már nem lesz bennem az érzés.
Nekem először a Harry Potterrel, aztán a H2o-val, és most már fél éve az Alkonyattal van így. Akkor a "legrosszabb", mikor kezdetben megszeretem, mert akkor egész nap csak az jár a fejemben. A bagy szerencsém az most az Alkonyattal, hogy a barátnőim is fanok, és ők is cak erre tudnak gondolni.
Kérdésedre a válaszom pedig: Az életben ritkán kapjuk meg, amire ténylegesen vágyunk. Azonban mivel a figyelmünket leköti rajongásunk tárgya, így nem figyelünk rá, mennyivel jobb is lehetne. Ez egy fajta menekülés. Én mindig mikor bajom volt, elővettem vagy a HP-t, vagy most az Alkonyat könyvet. És olvasás közben elszállt minden problémám. Volt, hogy már nem tudtam meglenni, anélkül, hogy olvastam volna egy nap valamennyit. Romlott a tanulmányi eredményem, hiszen kevesebbet aludtam, volt hogy hajnali 5-kor feküdtem le, és fél 7-kor keltem. Álomvilágban éltem. Hülyeség volt, de kellemes. Legalábbis békésebb, mint a valóság.
15/L
koszonom, mindegyik valasz segitett nekem valamennyit :)
azt hittem h en vagyok csak ilyen es rosszul ereztem magam ezert.
Engem amik nagyon megfogtak ezek a filmke:
Gilmore Girls(Szivek Szallodaja)-Rory viselkedese fogott meg
Thirteen cimu film (13)-Ott Tracy , nem tudom benne mi fogott meg, mmivel zulott es rossz utra tert :|
es most a Hex(Boszorkak)-csak 8 reszben jatszik Cassie, de 2 evados a sorozat, megneztem vegig es most nagyon hianyzik, remelem ez az erzes hamar el fog mulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!