Hogy nézek ki? Véleményetek?
2012. aug. 14. 17:45
41/58 anonim válasza:
nekem meg nagyon tetszik a stílusod:D jó a farmerod meg a táskád:P
42/58 anonim válasza:
Én nem mondtalak volna 16-nál többnek. Érdekes, hogy mennyire félre tippelnek az emberek :)
44/58 anonim válasza:
Szerintem nagyon elrontod magad ezzel a tucatstílussal, többet lehetne kihozni belőled, ráadásul jó pár évvel idősebbnek nézel ki, mint amennyi vagy. Sok a smink is ennyi idősen.
45/58 anonim válasza:
Csinos arc, szép test, jó stílus.
46/58 anonim válasza:
43mas válaszoló vagyok most néztem csak meg a 2. képedet, átlag feletti vagy és szerintem jól áll az a piros szájfény is. és a szemed *-* gyönyörű
47/58 anonim válasza:
43-as válaszoló és 46-os válaszoló (szóval ugyanannak szól)
a 43. válaszodban írod, hogy ez a lány (aki mellesleg nagyon szép:)) átlagos, a 46. válaszodban meg, hogy átlag feletti. na akkor hogy is van ez??
ja igen, kedves kérdező,. nagyon szép vagy:)
48/58 anonim válasza:
43-mas és 46-os vagyok..első képen átlagos, viszont a másodikon jobban látszik az arca, ami nagyon szép ezért átlag feletti... így már érted?
49/58 anonim válasza:
Átlagos vagy, de az a szandál az nagyon nem szép. Tetszik az öltözködésed, de egy kicsit élénkebb színű ink jobb lenne ehhez az összeállításhoz.
19/L
50/58 anonim válasza:
14!!??
én azt hittem kb 16-17 lehetsz
így átlagosnak mondanálak de ha kedves,aranyos stb,stb... vagy az még húzhat fel az értékeden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!