Hogy nézek ki? Véleményetek?
Átlagos.
A vörös rúzs elképesztően rosszul áll,de írtad is,hogy muszájból volt.Viszont ha így van és nem tetszik gondolom nem ezt a képet töltötted volna.Idősebbnek nézel ki mint 14...Nézz meg pár smink videót szerintem.Olykor a kevesebb több...
nagyon nagyon szép vagy. a hajad meg gyönyörű:) vasalod? vagy van valamilyen speciális balzsam amit használsz rá?:)
nagyon kíváncsi lennék rá:)
A második kép az valami borzalom,ne mutogasd szerintem senkinek se:)
Amúgy max 15-nek tippeltelek volna,és szerintem átlagosan szép vagy -én meg nagyon értelmes-
És szerintem az öltözködéseddel semmi baj nincs,csini,bár az a magassarkú hanyagolható lett volna:))
Ja és jó a táskád:D
16l
Én is többnek néztelek 14-nél . 16-17 -re gondoltam először. Szerintem szép vagy. :)
Szerintem is szép a hajad. :)
Milyen balzsam? mi a neve?
14/L
Jól nézel ki! Szép arcod van és nagyon jó az alakod. :) Lehet hogy az öltözködés átlag, de az összkép rendben van, úgyhogy tetszik. Amúgy kövezzetek meg, de szerintem jól áll neki a piros rúzs. Oké, öregít, de nem olyan katasztrofális, mint ahogy az előttem levők írták. Persze ez csak az én egyéni véleményem. Ilyen 16nak néztelek először.
És 17L voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!