Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ronda vagyOK?...

Szerintetek ronda vagyOK? (irjatok sokan, képek lent)

Figyelt kérdés

Tegnap visszahallottam hogy egy srác szerint halálronda vagyok és egyszerűen rosszul van tőlem. Úgy álitott be mint egy szörnyet...azert sztem ennyire ronda nem vagyoK!

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 13. 20:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem vagy a srác "esete", nem mindenkinek ugyanaz a szép, vagy nem kedvel, és ezért mond ilyeneket rólad - mondjuk kifejezhette volna szebben magát, még akkor is, ha így gondolja... A szóhasználatából ítélve nem is érdemli meg, hogy rágódj az ő véleményén. Messze vagy a rondától, és szerintem az utolsó képen rajtad lévő ruhákkal sincs semmi gond. A hajad hosszát nagyon irigylem. :)

17/L

2012. aug. 13. 22:35
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Szép vagy.
2012. aug. 13. 23:46
 23/32 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagy ronda! vannak ilyen bunkók,akik mindenkire ezeket a "ronda,szörny,undorító...stb." jelzőket aggatják,akik nem néznek ki mindig úgy,mint egy divathercegnő...rám is mondta egy kis csapat srác hogy milyen ronda vagyok,meg hogy kövérkés(holott nem vagyok az),emellett pedig egy nálam husibb lányra,akinek olyan buta feje van és tokája meg rálóg a szemhéja a szemére azt mondják szép,mert sok drága cucca van,minden nap ott a vakolat,no meg a könnyelműség....ne is törődj velük,hülyék ezek!
2012. aug. 13. 23:47
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy csúnya, szép vagy, csak nem valami szimpatikus. és lehet, hogy élőben teljesen máshogy néznél ki és számomra is szimpi lennél.
2012. aug. 13. 23:58
 25/32 anonim ***** válasza:
Szép vagy, csak az első kép nem lett valami jó.
2012. aug. 14. 07:37
 26/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egy teljesen átlagos lány vagy :) Azért azt szabad megkérdeznem, hogy hány éves vagy?
2012. aug. 14. 09:29
 27/32 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy, de ezek sem a legjobb képek vagy szürke vagy retusált vagy túl kontrasztos
2012. aug. 14. 09:41
 28/32 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy ronda. Én is kaptam már rengeteg negatív beszólogatást, eleinte nagyon a szívemre vettem őket, de mostmár tudom, hogy nem szabad velük foglalkozni. Azóta már kaptam pozitív beszólogatásokat is. Hidd el van olyan, akinek tetszel. Nem mindenki egyforma.
2012. aug. 14. 13:12
 29/32 anonim ***** válasza:
Aranyos :D
2012. aug. 24. 18:47
 30/32 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg azert mondta ezeket, mert tetszel neki:)
2012. aug. 26. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!